Šolska torba nahrbtnik Backpack Ralphie Nakitna škatla Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 31*27 cm

Opis izdelka

Šolska torba Jeune Premier bo varuje zaklade vašega šolarja, dobesedno! Očarljiva torba Backpack Ralphie iz najnovejše kolekcije Jeune Premier ima obliko nakitne škatle, kar dokazujejo igrivi obeski in napis. Roza šolska torba Backpack Ralphie Jewellery Box Pink Jeune Premier je najbolj stilna šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaši otroci se bodo takoj zaljubili v novo torbo Backpack Ralphie Jewellery Box Pink iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo veselili šole kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna roza šolska torba je namenjena že otrokom od 24 mesecev, zato jo lahko otroci nosijo že v vrtec. Roza nahrbtnik je primeren za otroke visoke od 98 do 122 cm. Prazna torba tehta le 460 g in ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet s mehkim, zračnim ojačitvami in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili, da imajo torbo na ramenih.

Za ergonomično nošenje torbe skrbijo tudi prsni trakovi, zaradi katerih torba ne bo letela s hrbta na stran. Seveda je tudi možnost nastavitve trakov, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vleči nazaj. To, da so oblikovalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi temeljito izdelani detajli. Torba se zapira na zadrgo, zato otroci ne bodo morali med vsakim odmorom boriti s zapletenim zapiranjem, ki se zatakne.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako od znotraj kot od zunaj in bo rešila vse zaklade tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi nahrbtnik Backpack Ralphie 100% veganski.

Notranjost

Prelepa šolska torba Jeune Premier ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci našli prostornino 9,2 litra, tako da se bo v torbi popolnoma vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika sestavlja ena prostorna predelka, v katero se brez težav prilega vse, kar bo vaša šolarica ali vrtec potrebovala čez dan. In še vedno bo prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktične sprednje žepe za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce Jeune Premier torbe res pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj zabavno, ko si lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti z igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi Jeune Premier torbi bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bodo delali igrivi obeski. Oblikovanje, ki je bilo ročno izdelano, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 24 mesecev
  • primerna za višino 92 - 122 cm
  • teža 460 g
  • volumen 9,2 litra
  • dimenzije 31*27*12 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predal
  • sprednji in stranski žep
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost31*27*12 cm
Teža460 g
Prostornina L9,2 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.