Šolska torba nahrbtnik Backpack Ralphie Liberty Corgi Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 31*27 cm

Opis izdelka

Najrazkošnejši kuža na celotni planeti se je odločil obiskati Jeune Premier in moramo priznati, da mu štajl zagotovo ne manjka! Modra šolska torba Backpack Ralphie Liberty Corgi Jeune Premier je najbolj štajlovna šolska torba, oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaši otroci se bodo takoj zaljubili v novo torbo Backpack Ralphie Liberty Corgi iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna vzorčasta šolska torba je namenjena že otrokom od 24 mesecev, zato jo lahko otroci nosijo že v vrtec. Roza torba je primerna za otroke visoke med 98 in 122 cm. Prazna torba tehta le 460 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Za ergonomsko nošenje torbe poskrbijo tudi prsni trakovi, zaradi katerih torba ne bo letela s strani na stran na hrbtu. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vleči nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno oblikovani detajli. Torba se zapira z zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj in bo rešila vse zaklade tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi torba Backpack Ralphie 100% veganska.

Notranjost

Štajlovna šolska torba Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili prostornino 9,2 litra, tako da se bo v torbo popolnoma vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna predelka, v katero se brez težav prilega vse, kar bo vaš šolar ali šolarica potrebovala čez dan. In še bo prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico z vodo ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier res pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj prijetno, ko si otroci lahko obesijo na hrbet torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti s igrivim oblikovanjem. Vsak večer bo za otroke prijetnejše shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier, ki jo bo spremljal igriv oblikovanje s psičkom corgi. Oblikovanje, ki je bilo ročno izdelano, že na prvi pogled kaže na originalnost, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 24 mesecev
  • primerna za višino 92 - 122 cm
  • teža 460 g
  • volumen 9,2 litrov
  • dimenzije 31*27*12 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predala
  • sprednji in stranski žep
  • ročno risano originalno oblikovanje
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost31*27*12 cm
Teža460 g
Prostornina L9,2 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.