Šolska torba nahrbtnik Backpack Ralphie FC Tiger Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 31*27 cm

Opis izdelka

Ste pripravljeni na nogometno tekmo stoletja? Najboljši igralec tekme bo vaš šolar, drugi pa tiger, ki varuje šolsko torbo Jeune Premier. Modra šolska torba Backpack Ralphie FC Tiger Jeune Premier je najbolj modna šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaši otroci se bodo takoj zaljubili v novo torbo Backpack Ralphie FC Tiger iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili bolj kot kdajkoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna modra šolska torba je namenjena že otrokom od 24 mesecev, zato jo lahko otroci nosijo že v vrtcu. Roza torba je primerna za otroke s višino od 98 do 122 cm. Prazna torba tehta le 460 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačitvami in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili, da imajo torbo na ramenih.

Za ergonomično nošenje torbe bodo poskrbeli tudi prsni trakovi, zaradi katerih torba ne bo letela z ene strani na drugo. Seveda je možno tudi nastavljanje trakov, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vleči nazaj. Dokaz, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, so tudi temeljito izdelani detajli. Torba se zapira z zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila vse zaklade, tudi če vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi torba Backpack Ralphie 100% veganska.

Notranjost

Šik šolska torba Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili prostornino 9,2 litra, tako da se bo v torbi popolnoma vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna predelka, v katero se brez težav prilega vse, kar bo vaša šolarica ali vrtčevka potrebovala čez dan. In še vedno bo prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktično sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepše hoditi z veseljem, ko si otroci lahko obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar in se odpravite v svet fantazije in kreativnosti s igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi torbi Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delala igriva nalepka tigra-nogometaša. Oblikovanje, ki je bilo zasnovano z roko, na prvi pogled nosi znamke originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 24 mesecev
  • primerna za višino 92 - 122 cm
  • teža 460 g
  • volumen 9,2 litra
  • dimenzije 31*27*12 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, odporen na umazanijo
  • ena velika predal
  • sprednji in stranski žep
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost31*27*12 cm
Teža460 g
Prostornina L9,2 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.