Šolska torba nahrbtnik Backpack Ralphie Dashing Deer Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 31*27 cm

Opis izdelka

Vsak dan v šoli bo s novim nahrbtnikom Jeune Premier kot mirna sprehod skozi pravljični gozd. In družba bo otrokom delala ljubka srnka! Vzorčasti šolski nahrbtnik Backpack Ralphie Dashing Deer Jeune Premier je najbolj stilski šolski nahrbtnik, oblikovan po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Otroci se bodo takoj zaljubili v nov nahrbtnik Backpack Ralphie Dashing Deer iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na ta dizajnerski in večni nahrbtnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošni vzorčasti šolski nahrbtnik je namenjen že otrokom od 24 mesecev, zato ga lahko otroci nosijo že v vrtec. Roza nahrbtnik je primeren za otroke s višino 98 - 122 cm. Prazna tehta le 460 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim oblazinjenjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci nahrbtnika na ramenih sploh ne bodo čutili.

Za ergonomično nošenje nahrbtnika poskrbijo tudi prsni trakovi, zaradi katerih nahrbtnik ne bo med hojo po hrbtu zanihal sem in tja. Seveda je mogoče tudi nastaviti naramnice, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da nahrbtnik poln zvezkov ne bo vlekel nazaj. Dokaz, da so ustvarjalci nahrbtnika res mislili na vse, so tudi temeljito izdelani detajli. Nahrbtnik se zapira na zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo v znamenju novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti nov nahrbtnik. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Nahrbtnik je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj in bo rešil vse zaklade tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi nahrbtnik Backpack Ralphie 100% veganski.

Notranjost

Šik šolski nahrbtnik Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko ga otroci odprejo, bodo našli prostornino 9,2 litra, tako da se vanj popolnoma prilega vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, a ga bodo otroci uporabili tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika sestavlja ena prostorna pregrada, v katero se brez težav prilega vse, kar bo vaša šolarica ali šolar potrebovala čez dan. In še bo ostalo prostora za peresnico in, seveda, malico. Nahrbtnik ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepše hoditi takrat, ko lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti z igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi torbi Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delala igriva aplikacija srnke. Oblikovanje, ki je bilo zasnovano ročno, že na prvi pogled kaže znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 24 mesecev
  • primerna za višino 92 - 122 cm
  • teža 460 g
  • volumen 9,2 litra
  • dimenzije 31*27*12 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predal
  • sprednji žepi in stranski žep
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost31*27*12 cm
Teža460 g
Prostornina L9,2 l
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.