Šolska torba nahrbtnik Backpack New York Race Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Doživite duha mogočnega mesta New York z elegantnim nahrbtnikom Jack Piers! Šolska torba iz delavnice belgijske znamke Jack Piers bo od zdaj naprej spremljala vašega otroka ne samo v šolo, ampak tudi na pustolovske izlete. Ergonomski šolski nahrbtnik Backpack New York Race z očarljivim dizajnom je zasnovan po najnovejših modnih trendih in izpolnjuje vse predstave modernih otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v nov nahrbtnik Backpack New York iz delavnice belgijske znamke Jack Piers. Dovolj je samo en pogled na ta dizajnerski in večni nahrbtnik in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta le 740 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vleči nazaj. Zahvaljujoč ergonomskemu hrbtnemu panelu bo nošenje torbe brez bolečin in udobno tudi med dolgimi izleti, za katere je nahrbtnik Backpack New York kot nalašč.

Materiali

Prvi šolski dan bo v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo odprejo otroci, bodo našli neverjeten volumen 13,5 litrov, tako da se v torbo popolnoma prilega vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Prostornost torbe dokazujeta dve predelki, kamor se brez težav prilegajo vsi zvezki in zvezki, ostane pa prostor tudi za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jack Piers so resnično skrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se odpravite skupaj z igrivim dizajnom v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal vesel dizajn, ki bo polepšal vsak šolski dan. Dizajn, ki ga je na prvi pogled oblikovala roka, nosi znamke originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 740 gramov
  • volumen 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomski hrbtni panel
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve predelki
  • ena sprednja žepa in stranski žepi
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža740 g
Prostornina L13,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.