Šolska torba nahrbtnik Backpack New York Aloha Jack Piers ergonomično luksuzno izvedba od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Doživite duha mogočnega mesta New York z elegantnim nahrbtnikom Jack Piers! Šolska torba iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers bo od zdaj naprej spremljala vašega otroka ne samo v šolo, ampak tudi na pustolovščine izlete. Ergonomski šolski nahrbtnik Backpack New York Aloha z očarljivim dizajnom je zasnovan po najnovejših modnih trendih in izpolnjuje vse predstave sodobnih otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v nov nahrbtnik Backpack New York iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers. Dovolj je samo en pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta samo 740 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na svojih ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vleči nazaj. Zahvaljujoč ergonomskemu hrbtnemu panelu bo nošenje torbe brez bolečin in udobno tudi med dolgimi izleti, za katere je nahrbtnik Backpack New York kot nalašč.

Materiali

Prvi šolski dan bo v znamenju novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti nov šolski nahrbtnik. Nahrbtnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj, in bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo otroci odprejo, bodo našli neverjeten volumen 13,5 litrov, tako da se bo v torbo povsem prilegalo vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, a jo bodo otroci hkrati uporabljali tudi na izletih. Prostornost torbe dokazujeta dve predelki, kamor se brez težav prilegajo vsi zvezki in učbeniki, in še vedno bo prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktičen sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Oblikovalci torbe Jack Piers so resnično dali vse od sebe pri dizajnu. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj odpravite v svet s igrivim dizajnom, kjer domišljija ne pozna meja. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal vesel dizajn, ki bo polepšal vsak šolski dan. Dizajn, ki je bil oblikovan z roko, že na prvi pogled kaže na originalnost, ki je drugje ne boste našli tako lahko.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 740 gramov
  • volumen 13,5 litrov
  • mere 36*13*29 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve predelki
  • ena sprednja žepa in stranski žepi
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža740 g
Prostornina L13,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.