Šolska torba nahrbtnik Backpack James Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Najbolj šolsko leto bo potekalo v znamenju nove kolekcije Jeune Premier. Bodite pozornost, saj bo šolska torba Jeune Premier postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Edinstvena šolska torba Backpack James Tutu Tiger Pink Jeune Premier je najbolj šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. V novi torbi Backpack James Tutu Tiger Pink iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil. Dovolj je le en sam pogled na to oblikovalsko in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba z motivom tigra-balerine je namenjena predvsem otrokom prve stopnje osnovne šole. Torba je zaradi svoje prvovrstne obdelave primerna za otroke od 8 let s višino 122 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,8 kg in ne obremenjuje otrokovega hrbta z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na svojih ramenih.

Seveda je tudi mogočnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vlekla nazaj. Dokaz, da so oblikovalci torbe res mislili na vse, so tudi skrbno obdelani detajli. Predalčki torbe se zapirajo z zadrgo, zato otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti čisto nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnje, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi teflonske obdelave na površini nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila tudi učbenike, če vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi torba James 100% veganska.

Notranjost

Roza šolska torba Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo otroci odprejo, bodo našli velik volumen 22,7 litrov, tako da se v torbo popolnoma prilega vse, kar prvošolec potrebuje med poukom, a jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Torba je razdeljena na dve veliki predelki s harmonikastim sistemom organizacije, ki otrokom omogoča ločevanje posameznih šolskih pripomočkov. V prostorni torbi se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Večji od obeh predelkov je praktično razdeljen, tako da bodo šolske potrebščine v torbi trdno nameščene in organizirane, zaradi česar ne bo nastal kaos v torbi.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier zelo pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj zabavno, ko si otroci lahko obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti z igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno. Oblikovanje, ki je bilo ustvarjeno z roko, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 8 let
  • namenjena za prvošolce
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 0,8 kg
  • volumen 22,7 litrov
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 2 veliki predelki
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*24 cm
Teža0,8 kg
Prostornina L22,7 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.