Šolska torba nahrbtnik Backpack James Navy Blazer Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Najstilnejši šolski letnik bo potekal v znamenju nove kolekcije Jeune Premier. Bodite pozornost, saj bo šolska torba Jeune Premier postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Edinstvena šolska torba Backpack James Navy Blazer Jeune Premier je najstilnejša šolska torba, zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bo takoj zaljubil v nov nahrbtnik Backpack James Navy Blazer iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Samo en pogled na to oblikovalno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Tmavo modra šolska torba je namenjena predvsem otrokom prve stopnje osnovne šole. Nahrbtnik je zaradi svoje prvovrstne obdelave primeren za otroke od 8 let z višino 122 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,8 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomske oblikovane hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj. Dokaz, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, so tudi temeljito izdelani detajli. Predelki torbe se zapirajo na zadrgo, tako da se otroci ne bodo morali boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjen material, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi teflonske obdelave površine nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi nahrbtnik James 100% veganski.

Notranjost

Tmavo modra lakirana šolska torba Jeune Premier ne izgleda le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velikodušen prostornino 22,7 litrov, tako da bo v torbi prostor za vse, kar prvošolec potrebuje med poukom, a jo bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Nahrbtnik je razdeljen na dve veliki predelki z harmonikastim sistemom urejanja, ki omogoča otrokom ločevanje posameznih šolskih pripomočkov. V prostorni torbi se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Večji od obeh predelkov je praktično razdeljen, tako da bodo šolske potrebščine v torbi trdno nameščene in organizirane, zaradi česar v torbi ne bo kaosa.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se odpravite z igrivim oblikovanjem v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi torbi Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je bilo zasnovano z roko, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 8 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 0,8 kg
  • volumen 22,7 litrov
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 2 veliki predelki
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*24 cm
Teža0,8 kg
Prostornina L22,7 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.