Šolska torba nahrbtnik Backpack James Houndstooth Horse Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Najstilnejši šolski letnik bo potekal v znamenju nove kolekcije Jeune Premier. Zbistrite pozornost, ker bo šolska torba Jeune Premier postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Edinstvena šolska torba Backpack James Houndstooth Horse Jeune Premier je najstilnejša šolska torba oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novi torbi Backpack James Houndstooth Horse iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubljen. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba s potiskom petelinjega sledu je namenjena predvsem otrokom prve stopnje osnovne šole. Torba je zaradi svoje prvovrstne izdelave primerna za otroke od 8 let z višino 122 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,8 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Samoumevno je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga tako ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predalčki torbe se zapirajo na zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti novička šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjen material, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da celo ne zadržuje umazanije. Torba je zaradi teflonske obdelave površine nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da si vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi torba James 100% veganska.

Notranjost

Vzorčasta šolska torba Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po njenem odprtju bodo otroci odkrili velikodušen prostornino 22,7 litrov, tako da se bo v torbi popolnoma vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Torba je razdeljena na dve veliki predalčki s harmonikovim sistemom urejanja, ki otrokom omogoča ločevanje posameznih šolskih pripomočkov. V prostorni torbi se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki ter ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. Večji od dveh predalčkov je praktično razdeljen, tako da bodo šolske potrebščine v torbi trdno nameščene in organizirane, zaradi česar v torbi ne bo nastal kaos.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier res pomembno. Sami so starši in vedo, da je šola lahko zabavna, ko lahko otroci nosijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj odpravite s konjem z zlatim repom v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je bilo ustvarjeno z roko, že na prvi pogled kaže na originalnost, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 8 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 0,8 kg
  • volumen 22,7 litrov
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 2 veliki predelki
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*24 cm
Teža0,8 kg
Prostornina L22,7 l
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.