Šolska torba nahrbtnik Backpack James Boxing Tiger Grey Mélange Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedba 42*30 cm

Opis izdelka

Najstilnejši šolski letnik bo potekal v znamenju nove kolekcije Jeune Premier. Zbudite pozornost, saj bo šolska torba Jeune Premier postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Edinstvena šolska torba Backpack James Boxing Tiger Grey Mélange Jeune Premier je najstilnejša šolska torba, oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolec ali prvošolka se bo takoj zaljubil v nov batoh Backpack James Boxing Tiger Grey Mélange iz delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba z motivom tigra-boksarja je namenjena predvsem otrokom prvega razreda osnovne šole. Batoh je zaradi svoje prvovrstne izdelave primeren za otroke od 8 let s višino 122 - 158 cm. Prazna torba tehta le 0,8 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci torbe na ramenih sploh ne bodo čutili.

Samoumevno je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Predalčki torbe se zapirajo na zadrgo, tako da otroci med vsakim odmorom ne bodo imeli težav z zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Batoh Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, ki spominja na usnjen material, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi teflonske obdelave površine nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi batoh James 100% veganski.

Notranjost

Siva šolska torba Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velik volumen 22,7 litrov, tako da bo v torbo šlo vse, kar prvošolec potrebuje med poukom, a jo bodo otroci hkrati uporabljali tudi za izlete. Batoh je razdeljen na dve veliki predelki z harmonikastim sistemom urejanja, ki otrokom omogoča ločevanje posameznih šolskih pripomočkov. V prostorni torbi se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Večji od dveh predelkov je praktično razdeljen, tako da bodo šolske potrebščine v torbi trdno nameščene in organizirane, zaradi česar v torbi ne bo nastal kaos.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti s igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi torbi Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno. Oblikovanje, ki je ročno izdelano, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 8 let
  • namenjena za prvošolce
  • primerna za višino 122 - 158 cm
  • teža 0,8 kg
  • volumen 22,7 litrov
  • dimenzije 42*30*24 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 2 veliki predelki
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost42*30*24 cm
Teža0,8 kg
Prostornina L22,7 l
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.