Šolska torba nahrbtnik Backpack Berlin Unicorn Jack Piers ergonomična luksuzni dizajn od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Odkrijte novo raven zabave in funkcionalnosti z ergonomskim nahrbtnikom Backpack Berlin znamke Jack Piers! Šolski nahrbtnik Backpack Berlin Unicorn belgijske znamke Jack Piers združuje udobje in igriv mestni stil navdihnjen z dinamičnim Berlinom. Šolska torba, zasnovana za male mestne raziskovalce, je kombinacija ergonomskega dizajna, živahnih barv in igrivega potiska, ki jo bodo vaši otroci oboževali. Dovolj je le en sam pogled na to oblikovalsko in brezčasno torbo in otroci se bodo veselili šole kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Zlata šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta le 800 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Naramnice se lahko nastavijo, s čimer torbo prilagodite vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vlekla nazaj. Zahvaljujoč ergonomskemu hrbtišču bo nošenje torbe brez bolečin in udobno tudi med dolgimi izleti, za katere je nahrbtnik Backpack New York kot nalašč.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da odbija umazanijo. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, če vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ni lepa le od zunaj, ampak tudi od znotraj. V notranjosti bodo otroci odkrili neverjeten volumen 13,5 litrov, tako da bodo prvošolčki v torbo lahko shranili vse, kar potrebujejo med poukom, uporabili pa jo bodo tudi za izlete. Prostornost nahrbtnika dokazuje ena prostoren osrednji predal z originalnim odpiranjem, v katerega se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, še vedno pa ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi manjši predel z zadrgo, praktični sprednji žep za drobnarije, stranski žep za steklenico vode ali dežnik in skrivni zadnji žep z zadrgo, kamor si bodo otroci skrili najdragocenejše reči.

Oblikovanje

Oblikovalca torbe Jack Piers sta resnično pazila na oblikovanje. Sama sta starša in vesta, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet nadenejo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih imajo drugi šolarji in se skupaj odpravite v svet z igrivim dizajnom, kjer domišljija ne pozna meja. Vsak večer bo pospravljanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal vesel dizajn, ki bo polepšal vsak šolski dan. Dizajn, ki je bil ročno zasnovan, nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne najdete tako preprosto.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta starosti
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 800 gramov
  • prostornina 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomski hrbtni panel
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • en glavni predal
  • en manjši predal z zadrgo
  • en sprednji žep in stranski žepi
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža800 g
Prostornina L13,5 l
Barvazlata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.