Šolska torba nahrbtnik Backpack Berlin Race Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Odkrijte novo raven zabave in funkcionalnosti z ergonomskim nahrbtnikom Backpack Berlin od Jack Piers! Solski nahrbtnik Backpack Berlin Race iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers zdruzuje udobje in igriv mestni stil navdihnjen z dinamicnim Berlinom. Solska torba, zasnovana za male mestne avanturiste, je kombinacija ergonomskega dizajna, sijajnih barv in igrivega potiska, ki ga bodo vase otroke vzljubili. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in casovno torbo in otroci se bodo v soli veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Solska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za solarje od 6 let. Prazna torba tehta le 800 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi tezami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomske oblikovane hrbet z mehkim ojacanjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti obcutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi moznost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vasemu solarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj. Zahvaljujoc ergonomskemu hrbtenicnemu panelu bo nosnje torbe brez bolecin in udobno tudi med dolgimi izleti, za katere je nahrbtnik Backpack New York kot ustvarjen.

Materiali

Prvi solski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nova solska torba. Nahrbtnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno cisti. Lahka, vendar trajna tkanina je obdelana tako, da ne zadrzuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremocljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš solar pozabi dežnik.

Notranjost

Solska torba Jack Piers ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili neverjeten volumen 13,5 litrov, tako da se bo v torbo popolnoma vse, kar prvacik potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Prostornost nahrbtnika dokazuje ena prostorna pregrada z originalnim odpiranjem, v katero se brez tezav prilegajo vsi zvezki in zvezki in se bo prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi prakticen sprednji zep za drobnarije, stranski zep za steklenico vode ali dežnik in skrivni zadnji zep z zadrgo, kamor bodo otroci skrili najdragocenejše.

Dizajn

Tvorci torbe Jack Piers so resnično skrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v soli hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne solske torbe, ki jih ima skoraj vsak ucenec in se skupaj odpravite v svet z igrivim dizajnom, kjer domišljija ne pozna meja. Shranjevanje vsak večer zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers bo za otroke veliko bolj prijetno in družbo jim bo delal vesel dizajn, ki bo polepšal vsak solski dan. Dizajn, ki ga je na prvi pogled oblikovala roka, nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste tako enostavno našli.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 800 gramov
  • volumen 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomski hrbetni panel
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena predelna torba
  • ena sprednja žepa in stranski žepi
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža800 g
Prostornina L13,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.