Šolska torba nahrbtnik Backpack Berlin Aloha Jack Piers ergonomično luksuzna izvedba od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Odkrijte novo raven zabave in funkcionalnosti z ergonomskim nahrbtnikom Backpack Berlin od Jack Piers! Solski nahrbtnik Backpack Berlin Aloha iz delavnice belgijske znamke Jack Piers združuje udobje in igriv mestni stil navdihnjen z dinamičnim Berlinom. Šolska torba, oblikovana za male mestne pustolovce, je kombinacija ergonomskega dizajna, živahnih barv in igrivega potiska, ki ga bodo vaši otroci oboževali. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in časovno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta le 800 gramov in ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vleči nazaj. Zahvaljujoč ergonomskemu hrbtnemu panelu bo nošenje torbe brez bolečin in udobno tudi med dolgimi izleti, za katere je nahrbtnik Backpack New York kot nalašč.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Nahrbtnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj, in učbenike bo rešila tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ne izgleda lepo samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili neverjeten volumen 13,5 litrov, tako da se v torbo popolnoma prilega vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabljali tudi za izlete. Prostornost torbe dokazuje ena prostorna pregrada z originalnim odpiranjem, v katero se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, in še vedno ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije, stranski žep za steklenico vode ali dežnik in skrivni zadnji žep z zadrgo, kamor si otroci skrijejo najdragocenejše stvari.

Dizajn

Oblikovalci torbe Jack Piers so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se skupaj odpravite v svet z igrivim dizajnom, kjer domišljija ne pozna meja. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal vesel dizajn, ki bo polepšal vsak šolski dan. Dizajn, oblikovan z roko, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 800 gramov
  • volumen 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljive ramenske naramnice
  • ergonomski hrbtni panel
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena predelna pregrada
  • ena sprednja žepa in stranski žepi
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža800 g
Prostornina L13,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.