Šolska torba nahrbtnik Backpack Amsterdam Medium Unicorn Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Čarobni samorog je pravkar pristal na šolski torbi Jack Piers! Ostrite pozornost, saj bo šolska torba Jack Piers postane nov šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo dan za dnem. Zlata šolska torba Backpack Amsterdam Medium Unicorn Jack Piers ima sicer retro pridih, a vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in otrokove zahteve. Vaš prvošolček ali prvošolčka se bosta takoj zaljubila v nov nahrbtnik Backpack Amsterdam Medium Unicorn iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta le 550 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Samoumevnost je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Glavni predal torbe se zapira na zadrgo, zato otroci ne bodo morali med vsakim odmorom boriti se z zapenjanjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Nahrbtnik Jack Piers je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili neverjeten volumen 13,5 litrov, zato se v torbo lahko spravijo prav vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, a jo bodo otroci hkrati izkoristili tudi za izlete. Notranjost nahrbtnika sestavlja en prostorni predal, v katerega se brez težav spravijo vsi zvezki in učbeniki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jack Piers so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z igrivim dizajnom odpravite v nov šolski letnik. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal veseli belgijski dizajn s samorogom. Ta je oblikovan ročno in že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki je drugje ne boste našli tako lahko.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 550 g
  • volumen 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljivi ramenski trakovi
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predal
  • ena sprednja žepa in stranski žepki
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža550 g
Prostornina L13,5 l
Barvazlata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.