Šolska torba nahrbtnik Backpack Amsterdam Medium Dog Jack Piers ergonomična luksuzna izvedba od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Pozor na letenje psička! S pisanimi baloni bo kmalu prileti k vašemu otroku. Bodite pozornost, ker bo šolska torba Jack Piers postala nova šolska torba vašega otroka in bo ga spremljala v šolo vsak dan. Roza šolska torba Backpack Amsterdam Medium Dog Jack Piers ima sicer retro pridih, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroci jo bodo z veseljem nosili v šolo. V novi torbi Backpack Amsterdam Medium Dog iz delavnice belgijske znamke Jack Piers se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta le 550 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili, da imajo torbo na ramenih.

Samoumevno je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj. Dokaz, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, so tudi skrbno izdelani detajli. Glavni predal torbe se zapira na zadrgo, tako da otroci ne bodo morali med vsakim odmorom boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovalo spoznavanje novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jack Piers je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili neverjeten volumen 13,5 litrov, tako da se v torbo lahko spravi popolnoma vse, kar prvošolček potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Notranjost torbe sestavlja ena prostorna predala, v katero se brez težav spravijo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jack Piers so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z igrivim dizajnom odpravite v nov šolski let. Vsak večer shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal veseli belgijski dizajn s psičkom. Ta je oblikovan ročno in že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta starosti
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 550 g
  • volumen 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika predal
  • ena sprednja žepa in stranski žepi
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža550 g
Prostornina L13,5 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.