Šolska torba nahrbtnik Backpack Amsterdam Medium Aloha Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 36*13*29 cm

Opis izdelka

Aloha! Točno tako se bodo otroci pozdravljali v novem šolskem letu. Imate doma bodočega prvošolca? Zbudite pozornost, ker šolska torba Jack Piers postane nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo dan za dnem. Modra šolska torba Backpack Amsterdam Medium Aloha Jack Piers ima sicer retro pridih, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novi torbi Backpack Amsterdam Medium Aloha iz delavnice belgijske znamke Jack Piers se bo vaš prvošolec ali prvošolka takoj zaljubil. Dovolj je samo en pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna torba tehta le 550 gramov in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci torbe na ramenih sploh ne bodo čutili.

Samoumevno je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga tako ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, dokazujejo tudi skrbno izdelani detajli. Glavni predal torbe se zapira na zadrgo, zato otroci med vsakim odmorom ne bodo morali boriti s kompliciranim zapiranjem, ki se zatika.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jack Piers je izdelana iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar odporna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in izdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Šolska torba Jack Piers ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po njenem odprtju bodo otroci odkrili neverjeten volumen 13,5 litrov, zato se v torbo lahko spravi popolnoma vse, kar prvošolec potrebuje med poukom, vendar jo bodo otroci uporabili tudi za izlete. Notranjost torbe tvori en prostorni predal, v katerega se brez težav spravijo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jack Piers so resnično pazili na dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj z igrivim dizajnom odpravite v novo šolsko leto. Vsak večer shranjevanje zvezkov in učbenikov v čudovito torbo Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal veseli belgijski dizajn. Ta je oblikovan ročno in že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 550 g
  • volumen 13,5 litrov
  • dimenzije 36*13*29 cm
  • nastavljive ramenske naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ena velika pregrada
  • ena sprednja žepa in stranski žepi
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost36*13*29 cm
Teža550 g
Prostornina L13,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.