Šolska torba Limited Classic Midi Cherry Piñata Jeune Premier ergonomska luksuzna izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Kaj skriva prava mehiška piñata? To bodo izvedeli le vaši otroci! Spoznajte šolsko torbo Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala vsak dan v šolo. Očarljiva torba Limited Classic Midi Cherry Piñata Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz preteklosti, vendar je zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolec ali prvošolka se bo takoj zaljubila v novo šolsko torbo Limited Classic Midi Cherry Piñata iz delavnice luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Zadošča že en sam pogled na to oblikovalsko in brezčasno torbo, da se bodo otroci v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej šolarjem od 6 let s višino 110 - 134 cm. Prazna torba tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otroške hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo pri njeni nakupu zagotovo cenili anatomično oblikovan hrbet z mehko oblazinjenjem in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci torbe na ramenih sploh ne bodo čutili.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vlečila nazaj. Da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne ključavnice, izdelane do najmanjših podrobnosti. So ne le stilne, temveč tudi praktične. Zadošča en pritisk in torba se odpre. Za odpiranje in zapiranje torbe otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, zmorejo to tudi sami.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zahvaljujoč vrhunskim materialom in obdelavi vodoodporna znotraj in zunaj ter bo zaščitila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi ta torba 100% veganska.

Notranjost

Modro-zlata torba Jeune Premier z motivom piñate ne izgleda čudovito le od zunaj, temveč tudi od znotraj. Po njenem odprtju bodo otroci odkrili obsežno prostornino 16,5 litrov, tako da se v torbo prilega vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Notranjost torbe je razdeljena na dve veliki predalnici, v katere se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in seveda malico. Torbi ne manjka niti praktična sprednja žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Na oblikovanju torbe Jeune Premier so se ustvarjalci resnično potrudili. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsak občuduje. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z norec piñato odpravite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Shranjevati zvezke in učbenike v čudovito torbo Jeune Premier bo otrokom veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delala mehiška piñata. Oblikovanje, ročno narisano, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje tako zlahka ne boste našli.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 0,9 kg
  • prostornina 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljivi naramni trakovi
  • ergonomska oblika
  • odsevni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predalniki
  • eno sprednje žep
  • ročno risano izvirno oblikovanje
  • oblikovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.