Šolska šolska torba Schoolbag Paris Large Race Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 32*15*38 cm

Opis izdelka

Kdo bo hitrejši v tem šolskem letu? Vaš šolar ali tiger v dirkalnem avtomobilu? Spoznajte aktovko Jack Piers, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo dan za dnem. Aktovka Schoolbag Paris Large Race Jack Piers je navdihnjena po klasičnih usnjenih torbah iz starih časov, a je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bo takoj zaljubil v novo šolsko aktovko Schoolbag Paris Large Race iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers. Dovolj je samo en pogled na to oblikovalsko in večno aktovko in otroci se bodo v šolo veselili kot še nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna aktovka tehta le 1.030 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vleči nazaj. Dokaz, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, so tudi skriti zaponki. Niso samo stilsko dovršene, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in torba se odpre. Za odpiranje in zapiranje torbe otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, saj bodo to zmogli sami.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovalo spoznavanje novih sošolcev in učiteljev, a ne sme manjkati niti povsem nova šolska torba. Aktovka Jack Piers je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Modra aktovka Jack Piers ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Otroci in starši bodo veseli volumna 18,2 litrov, tako da se v torbo lahko spravi vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Po odprtju bodo šolarji odkrili 5 velikih notranjih predalov, v katere se brez težav spravijo vsi zvezki in učbeniki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije.

Oblikovanje

Ustvarjalci torbe Jack Piers so resnično poskrbeli za oblikovanje. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite skupaj s igrivim oblikovanjem v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal vesel belgijski dizajn. Ta je oblikovan ročno in že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 1 030 g
  • volumen 18,2 litrov
  • dimenzije 32*15*38 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 5 velikih notranjih predalov
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost32*15*38 cm
Teža1 030 g
Prostornina L18,2 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.