Šolska peresnica Pencil Box Navy Blazer Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 22*7 cm

Opis izdelka

Neskončna bo le nočno nebo na šolski torbici Jeune Premier in domišljija vašega šolarja ali šolarke. Šolska torbica Pencil Box Navy Blazer je oblikovana po najnovejših modnih trendih in željah otrok. V novi šolski torbici Pencil Box Navy Blazer iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka. Dovolj je že en sam pogled na to oblikovno in časovno neustavljivo šolsko torbico in otroci se bodo v šolo veselili kot še nikoli prej.

Čisto nov šolski peresnik Jeune Premier v temno modri lakirani barvi je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a vzdržljiva tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Peračnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Lastništvo te torbice je skozi celo šolsko leto preprosto najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi Pencil Box peračnik 100% veganski.

Temno modri peračnik Jeune Premier z bleščečo površino izgleda čudovito od zunaj, vendar ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra morda otrokom ne pove veliko, vendar je pomembno, da se vanj brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da bodo otroci hitro in enostavno dostopali do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta eno-komorna šolska torbica Jeune Premier je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično poskrbeli za njen dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci vzamejo s seboj čudovite šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne peračnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in ustvarjalnosti s svetlo roza lakiranim peračnikom. Oblikovan z roko na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovni peračnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • eno-komorna šolska torbica
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporna tkanina, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.