Šolska peresnica Pencil Box Filled Jewellery Box Pink Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 20*7 cm

Opis izdelka

Peresnica kot nakitna škatla? Zakaj ne! Vsi starši vedo, da se otroci v šolske klopi usedejo le s peresnico Jeune Premier. Šolska peresnica Pencil Box Filled Jewellery Box Pink je oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških željah. V novi peresnici Pencil Box Filled Jewellery Box Pink iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malčka, ki so hkrati del peresnice. Dovolj je le en sam pogled na to oblikovno in časovno neomejeno peresnico in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Nova peresnica Jeune Premier s šivanimi nalepkami je izdelana iz kvalitetnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a vzdržljiva tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Luksuzna peresnica je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj. Lastniti to peresnico z odličnim dizajnom je skozi celo šolsko leto enostavno najboljše. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnica Pencil Box Filled 100% veganska.

Roza peresnica Jeune Premier z igrivimi šivanimi nalepkami izgleda prečudovito od zunaj, a ima veliko ponuditi tudi pri pogledu od znotraj. Njen volumen 1,8 litra morda ne pove veliko otrokom, a pomembnejše je, da se vanjo brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šolsko obveznih otrok. Peresnica je celo do roba napolnjena s pisalnimi potrebščinami, ki jih otroci uporabijo vsak šolski dan. Vsebuje pero, svinčnike, gumico, šilček, ravnilo, barvice, flomastre in škarje. En praktičen zadrga poskrbi, da otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorna peresnica Jeune Premier s pisalnimi potrebščinami je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično skrbeli za njen dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci s seboj vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnice, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se skupaj z igrivimi šivanimi nalepkami odpravite v svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovan ročno že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovna peresnica Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorna peresnica
  • vsebuje pisalne potrebščine
  • teža 0,47 kg
  • volumen 1,8 litra
  • mere 20*7*13 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost20*7*13 cm
Teža0,47 kg
Prostornina L1,8 L
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.