Šolska peresnica Pencil Box Cherry Piñata Jeune Premier ergonomska luksuzna izvedba 22*7 cm

Opis izdelka

Kaj skriva prava mehiška piñata? To bodo izvedeli le vaši otroci! Na znanje vsem staršem se daje, da se nov šolski leto začne edino s peresnico Jeune Premier. Šolska peresnica Pencil Box Cherry Piñata ima sicer retro pridih, a je zasnovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novi peresnici Pencil Box Cherry Piñata iz delavnice luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja. Zadošča en sam pogled na to oblikovano in večnamensko peresnico, da se bodo otroci v šolo veselili kot nikoli prej.

Nov vzorec peresnice Jeune Premier je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da celo ne zadržuje umazanije. Peresnica je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave vodoodporna znotraj in zunaj. Imati to peresnico z motivom mehiške piñate je preprosto najboljša stvar v celem šolskem letu.

Modra peresnica Jeune Premier z vzorcem piñate izgleda čudovito od zunaj, a ima še veliko za ponuditi tudi ob pogledu znotraj. Njegov volumen 1,4 litra otrokom sicer ne pove veliko, a pomembneje je, da se vanjo brez težav prilegajo vse pisalne potrebščine šoloobveznih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da do barvic, svinčnikov, peresnikov ali markerjev otroci hitro in enostavno dostopajo. Ta enokomorna peresnica Jeune Premier je nujna sestavina opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier resnično posvetili pozornost njenemu oblikovanju.

So starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko otroci s seboj prinesejo lepe šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne, enobarvne peresnice, ki jih ima skoraj vsak učenec, in skupaj z otroki in piñato odkrijte svet domišljije in ustvarjalnosti. Oblikovanje, zasnovano ročno, že na prvi pogled nosi znake izvirnosti, ki jih drugje le težko najdete, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovana peresnica Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorna peresnica
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno narisana izvirna zasnova
  • zasnovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.