Šolska peresnica Pencil Box Baby Pink Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 22*7 cm

Opis izdelka

Nov šolsko leto bo sladko kot sladkorna pena. Ali bo vaši hčerki gledala nanj skozi rožnata očala? Šolski peresnik Pencil Box Baby Pink je oblikovan po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novem peresniku Pencil Box Baby Pink iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier je dovolj prostora za vse pisalne potrebščine vašega malega šolarja. Dovolj bo že en sam pogled na ta oblikovalski in večni peresnik, da se bodo otroci veselili šole kot nikoli prej.

Novičični peresnik Jeune Premier v rožnati lakirani barvi je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Peresnik je poleg tega zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiv tako znotraj kot zunaj. Imeti ta peresnik je preprosto najboljše skozi celo šolsko leto. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi peresnik Pencil Box 100% veganski.

Svetlorožni peresnik Jeune Premier z lesketajočo se površino izgleda čudovito od zunaj, a ponuja tudi veliko pri pogledu od znotraj. Njegov volumen 1,4 litra morda ne pove veliko otrokom, a pomembnejše je, da se vanj brez težav spravijo vse pisalne potrebščine šolskih otrok. En praktičen zadrga zagotavlja, da se otroci hitro in enostavno dostopajo do barvic, svinčnikov, peres ali flomastrov. Ta enokomorni peresnik Jeune Premier je nujen del opreme šolarja. Prav zato so oblikovalci Jeune Premier zares skrbeli za njegov dizajn.

Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj otroci vzamejo lepe šolske pripomočke. Pozabite na dolgočasne peresnike, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet fantazije in ustvarjalnosti s nebeško rožnatim lakiranim peresnikom. Oblikovan z roko že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje tako enostavno ne najdete, in poskrbi, da bo pisanje prvih črt in črk veliko bolj zabavno.

Lastnosti

  • oblikovalski peresnik Jeune Premier
  • za otroke od 24 mesecev
  • enokomorni peresnik
  • teža 0,13 kg
  • volumen 1,4 litra
  • dimenzije 22*7*10 cm
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovan v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost22*7*10 cm
Teža0,13 kg
Prostornina L1,4 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.