Šolska aktovka Schoolbag Paris Large Flamingo Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 32*15*38 cm

Opis izdelka

V novem šolskem letu bo vašemu otroku navijač pelikan! Spoznajte aktovko Jack Piers, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Aktovka Schoolbag Paris Large Flamingo Jack Piers je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bo takoj zaljubil v novo šolsko aktovko Schoolbag Paris Large Flamingo iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers. Samo en pogled na to oblikovno in časovno aktovko bo otroke navdušilo, da se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna aktovka tehta le 1.030 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi težami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjene naramnice, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj. To, da so ustvarjalci torbe resnično mislili na vse, dokazujejo tudi skriti zaponki. Niso samo stilsko dovršene, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Otroci ne bodo potrebovali sile učitelja ali starša, da bi jo odprli ali zaprli, saj bodo to zmogli sami.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovalo spoznavanje novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti sveža šolska torba. Aktovka Jack Piers je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Roza aktovka Jack Piers ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Otroci in starši bodo zadovoljni z volumenom 18,2 litrov, zato se bo v aktovko brez težav spravilo vse, kar prvošolček potrebuje med poukom. Po odprtju bodo šolarji našli 5 velikih notranjih predalov, kamor se bodo brez težav stisnili vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jack Piers so se res potrudili pri oblikovanju. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se odpravite skupaj s igrivim dizajnom v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Vsak večer shranjevanje zvezkov in učbenikov v prekrasno aktovko Jack Piers bo za otroke veliko bolj prijetno, družbo pa jim bo delal vesel belgijski dizajn. Ta je oblikovan ročno in že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 1 030 g
  • volumen 18,2 litrov
  • dimenzije 32*15*38 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 5 velikih notranjih predalov
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost32*15*38 cm
Teža1 030 g
Prostornina L18,2 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.