Šolska aktovka Schoolbag Paris Large Dog Jack Piers ergonomično luksuzno izvedbo od 6 let 32*15*38 cm

Opis izdelka

Pozor na letenje psa! Z barvnimi baloni bo kmalu prileti k vašemu otroku. Spoznajte aktovko Jack Piers, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Aktovka Schoolbag Paris Large Dog Jack Piers je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novo šolsko aktovko Schoolbag Paris Large Dog iz delavnice belgijske blagovne znamke Jack Piers se bo vaš prvaček ali prvačka takoj zaljubil. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in časovno aktovko in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let. Prazna aktovka tehta le 1.030 g in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih.

Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj. Dokaz, da so ustvarjalci torbe res mislili na vse, so tudi skriti ključavnice. Niso samo elegantne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, da bi odprli ali zaprli torbo, sami se bodo zlahka spopadli s tem.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Aktovka Jack Piers je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega poliestra, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Rožnata aktovka Jack Piers ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Otroci in starši bodo veseli volumna 18,2 litra, tako da se v aktovko lahko spravi vse, kar prvaček potrebuje med poukom. Po odprtju bodo šolarji odkrili 5 velikih notranjih predalov, v katere se brez težav prilegajo vsi zvezki in učbeniki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktičen sprednji žep za drobnarije.

Oblikovanje

Ustvarjalci torbe Jack Piers so resnično poskrbeli za oblikovanje. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko obesijo na hrbet torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite skupaj z igrivim oblikovanjem v svet, kjer domišljija ne pozna meja. Vsak večer shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jack Piers bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal vesel belgijski dizajn. Ta je oblikovan ročno in že na prvi pogled nosi znamenja izvirnosti, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 1.030 g
  • volumen 18,2 litrov
  • dimenzije 32*15*38 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • refleksni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • 5 velikih notranjih predalov
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost32*15*38 cm
Teža1 030 g
Prostornina L18,2 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.