Šolska aktovka It Bag Midi Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Sanje so namenjene, da se uresničijo, in tudi tiger na novi aktovki Jeune Premier ve o tem. V novem šolskem letu bo tiger postal baletka! Aktovka It bag Midi Tutu Tiger Pink Mélange Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo šolsko aktovko It bag Midi Tutu Tiger Pink Mélange iz delavnice luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je le en sam pogled na to oblikovalsko in večno aktovko in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da torba polna zvezkov ne bo vleči nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne magnetne zaponke, ki so izdelane do najmanjšega detajla. Niso samo elegantne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, da bi odprli ali zaprli torbo, sami bodo zmogli.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Roza aktovka Jeune Premier z motivom tigra-baletke je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi aktovka It Bag Midi 100% veganska.

Notranjost

Roza aktovka Jeune Premier ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci našli velikodušen volumen 16,5 litrov, tako da bo v torbi prostor za vse, kar prvošolček potrebuje med poukom. Notranjost aktovke je razdeljena na dve veliki predelki, v katere se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Ustvarjalci torbe Jeune Premier so resnično skrbeli za oblikovanje. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko obesijo na hrbet torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in ustvarjalnosti s igrivim dizajnom. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal tiger v baletni oblekici. Oblikovanje, ki je na prvi pogled videti izvirno, bo težko našli kje drugje.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 134 cm
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odganja umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 L
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.