Šolska aktovka It Bag Midi Raffia Cherry Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Nositi novo šolsko torbo Jeune Premier bo kot piknik na odeji pod sladkim češnjem. Spoznajte torbo Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Stilna torba It bag Midi Raffia Cherry Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, a je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. V novo šolsko torbo It bag Midi Raffia Cherry iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier se bo vaš prvošolček ali prvošolka takoj zaljubil. Dovolj je en sam pogled na to oblikovalsko in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna torba tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko podlogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo potegnila nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier res mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne zaponke, ki so izdelane do najmanjšega detajla. Niso samo modne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in torba se odpre. Za odpiranje in zapiranje torbe otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, saj bodo to zmogli sami. Za varnost na poti v šolo bodo poskrbeli tudi odsevni elementi, s katerimi bo vaš otrok dovolj viden in neopažen (in to ne samo zaradi izvirnega ročno izdelanega dizajna).

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, a ne sme manjkati niti čisto nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da si vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Stilna torba Jeune Premier s češnjevim motivom ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velik volumen 16,5 litrov, tako da se v torbo popolnoma prilega vse, kar prvošolček potrebuje med poukom. Notranjost torbe je razdeljena na dve veliki predelki, v katere se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se potopite v svet fantazije in kreativnosti s sladkimi češnjami. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno, poleg tega pa jim bo delala družbo edinstvena oblika. Ta je oblikovana ročno in že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 134 cm
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110 - 134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.