Šolska aktovka It Bag Midi Navy Blazer Jeune Premier ergonomsko razkošje izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Šolska torba It bag Midi Navy Blazer Jeune Premier je navdihnjena po klasičnih usnjenih torbah iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo šolsko torbo It bag Midi Navy Blazer iz delavnice luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo v šolo veselili kot še nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let s višino 110 - 134 cm. Prazna torba tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet s mehkim, zračnim ojačitvijo in oblazinjenimi ramenskimi trakovi, ki so tako udobni, da otroci ne bodo niti čutili torbe na svojih ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve trakov, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne magnetne zaponke, izdelane do najmanjšega detajla. Niso samo elegantne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in torba se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, da bi odprli ali zaprli torbo, saj bodo to zmogli sami.

Materiali

Prvi šolski dan bo minil v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jeune Premier v temno modri barvi je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato je zelo enostavna za čiščenje. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi torba It Bag Midi 100% veganska.

Notranjost

Temno modra torba Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velik volumen 16,5 litrov, tako da se bo v torbo brez težav spravilo vse, kar prvošolček potrebuje med poukom. Notranjost torbe je razdeljena na dve veliki predelki, v katere se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktičen sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jeune Premier so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti s igrivim dizajnom. Vsak večer shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše. Oblikovanje, ki je na prvi pogled zaznamovano z originalnostjo, ki je drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 134 cm
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive ramenske naramnice
  • ergonomski oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material odporen na umazanijo
  • dve veliki predelki
  • eno sprednje žepo
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.