Šolska aktovka It Bag Midi Love Cherries Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Sladke češnje, razkošje na pogled in na dotik... kaj več si lahko želi za svojo prvošolko? Spoznajte aktovko Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Črna aktovka It bag Midi Love Cherries Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolec ali prvošolka se bo takoj zaljubil/a v novo šolsko aktovko It bag Midi Love Cherries iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je samo en pogled na to oblikovno in večno aktovko in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Razkošna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim ojačitvami in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost prilagajanja naramnic, ki se bodo prilagodile vašemu šolarju in polno torbo z zvezki ne bo potegnila nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne zlate zaponke, ki so izdelane do najmanjšega detajla. Niso samo modne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, da bi jo odprli ali zaprli, saj bodo to zmogli sami. Za varnost na poti v šolo pa bodo poskrbeli tudi odsevni elementi, s katerimi bo vaš otrok dovolj viden in opazen (in to ne samo zaradi izvirnega ročno izdelanega dizajna).

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti čisto nova šolska torba. Aktovka Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva tako znotraj kot zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Aktovka Jeune Premier z očarljivim dizajnom ni le lepa od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velik volumen 17 litrov, tako da bo v aktovko mogoče spraviti vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Notranjost aktovke je razdeljena na dve veliki predelki, v katere bodo brez težav stlačeni vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier zelo pomembno. Sami so starši in vedo, da je v šolo najbolj zabavno, ko lahko otroci nosijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se potopite skupaj s sladkimi češnjami na črnem ozadju v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo črno aktovko Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, v družbi pa jih bodo spremljale sladke češnje z zlatimi detajli. Oblikovanje, ki je bilo ustvarjeno z roko, že na prvi pogled kaže na originalnost, ki je drugje težko najti.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 134 cm
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 38*32*16 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • oblikovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.