Šolska aktovka It Bag Midi Liberty Corgi Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 30*38 cm

Opis izdelka

Šolska torba It bag Midi Liberty Corgi Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolec ali prvošolka se bosta takoj zaljubila v novo šolsko torbo It bag Midi Liberty Corgi iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier. Samo en pogled na to oblikovno in časovno torbo bo otroke navdušilo za šolo kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna torba tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokovega hrbta z nepotrebnim težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne magnetne zaponke, izdelane do najmanjše podrobnosti. Niso samo stilsko dovršene, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in torba se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, da odprejo ali zaprejo torbo, saj bodo to zmogli sami.

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Vzorčasta torba Jeune Premier z motivom psička corgija je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, a trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi torba It Bag Midi 100% veganska.

Notranjost

Vzorčasta torba Jeune Premier z motivom psička corgija in pasovi ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci našli velik volumen 16,5 litrov, tako da se v torbo lahko spravi vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Notranjost torbe je razdeljena na dve veliki predelki, v katere se brez težav spravijo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Ustvarjalci torbe Jeune Premier so resnično poskrbeli za dizajn. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti z igrivim dizajnom. Vsak večer shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo torbo Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše in družbo jim bo delal očarljiv, edinstven dizajn. Dizajn, ki je na prvi pogled oblikovan ročno, nosi znake izvirnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska torba za otroke od 6. leta
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 134 cm
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalen dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 L
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.