Šolska aktovka It Bag Midi Jewellery Box Navy Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Šolska aktovka Jeune Premier bo varuje zaklade vašega šolarja, in to dobesedno! Očarljiva aktovka It Bag Midi iz najnovejše kolekcije Jeune Premier ima obliko škatlice za nakit, kar dokazujejo igrivi obeski in napis. It Bag Midi Jewellery Box Navy Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček ali prvošolka se bo takoj zaljubil v novo šolsko aktovko It Bag Midi Jewellery Box Navy iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno aktovko in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokovega hrbta z nepotrebnim težo. Starši bodo zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim, zračnim ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne magnetne zaponke izdelane do najmanjše podrobnosti. Niso le modne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Za odpiranje in zapiranje aktovke otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, lahko to storijo sami.

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti nova šolska torba. Temnomodra aktovka Jeune Premier z igrivimi obeski je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. In tako kot vsi izdelki znamke Jeune Premier, je tudi aktovka It Bag Midi 100% veganska.

Notranjost

Temnomodra aktovka Jeune Premier ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velikodušen volumen 16,5 litrov, tako da se v aktovko lahko spravi vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Notranjost aktovke je razdeljena na dve veliki predelki, v katere se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjkajo niti praktični sprednji žepi za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem ravno takrat, ko si otroci lahko na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec, in se odpravite v svet domišljije in kreativnosti z igrivim oblikovanjem. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bodo delali igrivi obeski. Oblikovanje, ki je ročno izdelano, že na prvi pogled nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • primerna za višino 110 - 134 cm
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno narisano originalno oblikovanje
  • oblikovano v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.