Šolska aktovka Classic Midi Tiger Navy Jeune Premier ergonomično luksuzno izvedbo 30*38 cm

Opis izdelka

Tigra boste srečali ne samo v safari parkih, ampak tudi na šolski torbi vašega šolarja. Spoznajte torbo Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Temna torba Classic Midi Tiger Navy Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, ampak je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček se bo takoj zaljubil v novo šolsko torbo Classic Midi Tiger Navy iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno torbo in otroci se bodo veselili v šolo kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska torba je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna torba tehta samo 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet s mehko ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in torba polna zvezkov ga ne bo vlekla nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier res mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne zaponke, izdelane do najmanjšega detajla. Niso samo modne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in torba se odpre. Za odpiranje in zapiranje torbe otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali starša, saj bodo to zmogli sami. Za varnost na poti v šolo pa bodo poskrbeli odsevni elementi, s katerimi bo vaš otrok dovolj viden in nezgrešljiv (in to ne samo zaradi originalnega ročno izdelanega dizajna).

Materiali

Prvi šolski dan bo zaznamovan z novimi sošolci in učitelji, ampak ne sme manjkati niti nova šolska torba. Torba Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, ampak trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Torba je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva znotraj in zunaj in bo rešila učbenike tudi v primeru, da si vaš šolar pozabi dežnik.

Notranjost

Temna torba Jeune Premier z motivom tigra ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po njenem odprtju bodo otroci odkrili velik volumen 16,5 litrov, zato se v torbo lahko spravi vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Notranjost torbe je razdeljena na dve veliki predelki, kamor se brez težav spravijo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier resnično pomembno. Sami so starši in vedo, da je šola zabavna, ko si otroci lahko obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj z divjim tigrom odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi aktovki Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno in družbo jim bo delal barvni tiger. Oblikovanje, ki je bilo ročno zasnovano, že na prvi pogled kaže znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.