Šolska aktovka Classic Midi Rainbow Deer Jeune Premier ergonomično razkošno izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Bajček v objemu mavričnega jelenčka bo poskrbel za čarobno šolsko leto. Spoznajte aktovko Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Očarljiva aktovka Classic Midi Rainbow Deer Jeune Premier je navdihnjena s klasičnimi usnjenimi torbami iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček se bo takoj zaljubil v novo šolsko aktovko Classic Midi Rainbow Deer izdelano izdelano iz luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovalsko in časovno neomejeno aktovko in otroci se bodo veselili šole kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej šolarjem od 6 let z višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebnimi težami. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim ojačanjem in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju in polna torba z zvezki ga ne bo vlekla nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne zaponke izdelane do najmanjših podrobnosti. Niso samo elegantne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali staršev, da odprejo ali zaprejo torbo, to bodo zmogli sami. Za varnost na poti v šolo bodo poskrbeli tudi odsevni elementi, s katerimi bo vaš otrok dovolj viden in opazen (in to ne samo zaradi izvirnega ročno izdelanega dizajna).

Materiali

Prvi šolski dan bo potekal v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti popolnoma nova šolska torba. Aktovka Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in od zunaj ter bo rešila učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi ta aktovka 100% veganska.

Notranjost

Temna aktovka Jeune Premier z motivom mavričnega jelenčka ne izgleda le čudovito od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velikodušen prostor 16,5 litrov, tako da se bo v aktovko brez težav prileglo vse, kar prvošolec potrebuje med poukom. Notranjost aktovke je razdeljena na dve veliki predelki, v katerih se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, ostane pa še prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico z vodo ali dežnik.

Oblikovanje

Pri oblikovanju so ustvarjalci nahrbtnika Jeune Premier resnično poskrbeli za vse podrobnosti. Sami so starši in vedo, da je v šolo najlepše hoditi takrat, ko si lahko otroci na hrbet obesijo nahrbtnik, ki ga vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske nahrbtnike, ki jih ima skoraj vsak šolar, in se skupaj z pravljičnim jelenčkom odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal čudovit jelen in mavrica. Oblikovanje, ki je bilo zasnovano ročno, na prvi pogled kaže znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • odsevni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.