Šolska aktovka Classic Midi Lion DJ Jeune Premier ergonomična luksuzni dizajn 30*38 cm

Opis izdelka

Diskoteka z imenom šolsko leto se začenja in vladal ji bo DJ Lion! Spoznajte aktovko Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo v šolo spremljala vsak dan. Modra aktovka Classic Midi Lion DJ Jeune Premier je nastala po navdihu klasičnih usnjenih torb iz preteklihčasov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in zahtevah otrok. Vaš prvošolček se bo v novo šolsko aktovko Classic Midi Lion luksuzne belgijske znamke Jeune Premier zaljubil že na prvi pogled. Dovolj je samo en pogled na to oblikovno in večno aktovko in otroci bodo navdušeni in se šole veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej za šolarje od 6. leta z višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokovega hrbta z nepotrebnimi kilogrami. Starši bodo zagotovo cenili anatomsko oblikovano hrbtišče z mehko oblogo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci  torbe na ramenih niti čutili ne bodo.. Naramnice se lahko nastavijo in se prilagodijo vašemu šolarju, tako da ga torba polna zvezkov ne bo vlekla nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier resnično mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne črne zaponke, ki so dodelane do najmanjših detajlov. Niso samo elegantne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in aktovka se odpre. Otroci za odpiranje in zapisanje torbe ne bodo potrebovali pomoči učitelja ali starša, to bodo zlahka opravili sami. Za varnost na poti v šolo bodo poskrbeli tudi odsevni elementi, s katerimi bo vaš otrok dovolj viden in opazen (in to ne samo zaradi originalnega ročno izdelanega dizajna).

Materiali

Prvi šolski dan bodo v ospredju novi sošolci in učitelji, vendar nova šolska torba prav tako ne sme manjkati. Aktovka Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato se zelo enostavno čisti. Lahka in trpežna tkanina je obdelana tako, da odbija umazanijo. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj ter bo zaščitila učbenike tudi v primeru, če bo vaš šolar pozabil dežnik. Kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi ta aktovka 100% veganska.

Notranjost

Modra aktovka Jeune Premier z motivom leva ni lepa le od zunaj, ampak tudi od znotraj. Ko jo odprete, bodo otroci našli prostorno prostornino 16,5 litrov, tako da bodo v aktovko enostavno spravili vse, kar bodo prvošolci potrebovali med poukom. Notranjost aktovke je razdeljena na dva velika predalčka, ki sta dovolj velika za vse učbenike in zvezke, ostal pa bo prostor tudi za peresnico in, seveda, malico. Torba ima tudi praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Dizajn

Dizajn je za ustvarjalce torbe Jeune Premier zares velikega pomena. Sama sta starša in vesta, da je v šolo najlepše hoditi z veseljem, ko si lahko otroci na hrbet nadenejo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih imajo drugi šolarji, in se z levom odpravite v glasbeni svet domišljije in ustvarjalnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepo aktovko Jeune Premier bo za otroke veliko prijetnejše, družbo pa jim bo delal DJ Lion. Dizajn, ki je že na prvi pogled ročno izdelan, nosi znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6. leta starostilet
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • reflektivni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dva velika predalčka
  • en sprednji žep
  • ročno izdelan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji

 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.