Šolska aktovka Classic Midi Butterfly Jeune Premier ergonomična luksuzna izvedba 30*38 cm

Opis izdelka

Čarobni metulj je v novem šolskem letu pristal na luksuzni šolski aktovki. Spoznajte aktovko Jeune Premier, ki bo postala nova šolska torba vašega otroka in ga bo spremljala v šolo vsak dan. Prečudovita aktovka Classic Midi Butterfly Jeune Premier je navdihnjena po klasičnih usnjenih torbah iz starih časov, vendar je oblikovana po najnovejših modnih trendih in otroških zahtevah. Vaš prvošolček se bo takoj zaljubil v novo šolsko aktovko Classic Midi Butterfly iz delavnice luksuzne belgijske znamke Jeune Premier. Dovolj je en sam pogled na to oblikovno in večno aktovko in otroci se bodo v šolo veselili kot nikoli prej.

Zdravje in varnost

Luksuzna šolska aktovka je namenjena predvsem otrokom prvih razredov, torej šolarjem od 6 let s višino 110 - 134 cm. Prazna aktovka tehta le 0,9 kg in ne obremenjuje otrokove hrbtenice z nepotrebno težo. Starši bodo ob nakupu zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehkim ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami, ki so tako udobne, da otroci ne bodo niti čutili torbe na ramenih. Seveda je tudi možnost nastavitve naramnic, ki se prilagodijo vašemu šolarju, tako da polna torba z zvezki ne bo vleči nazaj.

To, da so ustvarjalci torbe Jeune Premier res mislili na vse, dokazujejo tudi elegantne zaponke, izdelane do najmanjšega detajla. Niso samo elegantne, ampak tudi praktične. Dovolj je en pritisk in torba se odpre. Otroci ne bodo potrebovali moči učitelja ali staršev za odpiranje in zapiranje torbe, saj bodo to zmogli sami. Za varnost na poti v šolo bodo poskrbeli tudi odsevni elementi, s katerimi bo vaš otrok dovolj viden in opazen (in to ne samo zaradi originalnega ročno izdelanega dizajna).

Materiali

Prvi šolski dan bo v znamenju novih sošolcev in učiteljev, vendar ne sme manjkati niti povsem nova šolska torba. Aktovka Jeune Premier je izdelana iz kakovostnega vodoodpornega materiala, zato je zelo enostavna za čiščenje. Lahka, vendar trpežna tkanina je obdelana tako, da ne zadržuje niti umazanije. Aktovka je zaradi prvovrstnih materialov in obdelave nepremočljiva od znotraj in zunaj, in rešila bo učbenike tudi v primeru, da vaš šolar pozabi dežnik. Kot vsi izdelki blagovne znamke Jeune Premier, je tudi ta aktovka 100% veganska.

Notranjost

Modro-zlata aktovka Jeune Premier z motivom barvnega metulja ne izgleda le lepo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Po odprtju bodo otroci odkrili velikodušen prostor 16,5 litrov, tako da bo v torbi prostor za vse, kar prvošolček potrebuje med poukom. Notranjost aktovke je razdeljena na dve veliki predelki, v katerih se brez težav prilegajo vsi učbeniki in zvezki, in še vedno ostane prostor za peresnico in, seveda, malico. Torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep za steklenico vode ali dežnik.

Oblikovanje

Oblikovanje je bilo za ustvarjalce torbe Jeune Premier zelo pomembno. Sami so starši in vedo, da se v šolo hodi z veseljem prav takrat, ko si lahko otroci na hrbet obesijo torbo, ki jo vsi občudujejo. Pozabite na dolgočasne, enobarvne šolske torbe, ki jih ima skoraj vsak učenec in se skupaj z barvitim metuljem odpravite v svet domišljije in kreativnosti. Shranjevanje zvezkov in učbenikov v lepi aktovki Jeune Premier bo za otroke veliko bolj prijetno in družbo jim bo delal veličasten barvit metulj. Oblikovanje, ki je bilo zasnovano ročno, že na prvi pogled kaže znake originalnosti, ki jih drugje ne boste našli tako enostavno.

Lastnosti

  • šolska aktovka za otroke od 6 let
  • namenjena za prve razrede osnovne šole
  • teža 0,9 kg
  • volumen 16,5 litrov
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • nastavljive naramnice
  • ergonomična oblika
  • odsevni elementi
  • vodoodporen material, ki odbija umazanijo
  • dve veliki predelki
  • ena sprednja žepa
  • ročno risan originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano v Belgiji
Velikost30*38*15 cm
Teža0,9 kg
Prostornina L16,5 l
Barvamodrá,zlatá
Nabor izdelkovNe
Primerno za otrokovo višino110-134 cm
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.