Šmigalka ekološka s vodnim slapom in sedenjem za košarkarje Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm drsna površina

Opis izdelka

Ekološko drsališče z vodnim curkom Toboggan XL Slide Green francoskega proizvajalca Smoby bo navdušilo fante in dekleta že od 3. leta starosti. Izjemno trdna konstrukcija drsališča je stabilna in ima nosilnost do 50 kg, površina za drsanje pa meri kar 2,3 metra. Izdelana je iz trpežne in odpornega plastike, ki je prijetna na dotik in ima zaobljene robove. Varnost drsališča zagotavljajo masivni ročaji in protizdrsne stopnice, izdelane s tehnologijo Blow Moulding, zaradi česar so izjemno trdne in stabilne. Drsališče se lahko priključi na vodo, kar omogoča otrokom, da ga uporabljajo tudi kot tobogan, ki jim bo prinesel osvežitev v vročih poletnih dneh.

Koš za košarko bo fantom in dekletom omogočil, da se igrajo košarko, trenirajo koordinacijo roka in oči, razvijajo svoj športni talent in izboljšujejo kondicijo. Glavna prednost koša za košarko s pritrdilnim kompletom je možnost pritrditve na drsališče z različnih strani, pa tudi na klasično steno. Premer koša za košarko je 27 cm, žoga ni vključena v paket. Otroci se bodo razveselili tudi vodne igre, ki se lahko namesti pod drsališče ali pa se prosto postavi v vrtu. Vodna igra se lahko priključi na vrtno cev, po priključitvi na vrtno cev lahko ustvari učinek vodnega tunela. Nastavljiva višina šob omogoča nastavitev moči curka vode glede na tlak vode.

Po vsaki igri v vrtu se bodo otroci odlično sprostili na vrtne mize in stolčki, ki vključuje modro mizo in 2 stolčka KidChair. Zeleni in rumeni stolček sta opremljena z udobnim naslonjalom in imata visoko nosilnost do 50 kg. Vrtno pohištvo je trpežno, izstopa po svoji visoki stabilnosti in je primerno tudi za notranje prostore. Višina sedeža stolčka je 27 cm, skupna višina pa 50 cm. Drsališče ohranja svoje lepe barve tudi po letih zaradi UV filtra in je opremljeno z ergonomsko površino za drsanje. Pri njegovi ekološki proizvodnji je bilo uporabljenih kar 70% recikliranega materiala, kar je pomembno za zaščito okolja.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja otrokom prinaša vrhunske igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa prijeten in gladek na otroških rokah, zamatov na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, pritegnejo vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo za francosko kakovost in izvirni videz.

Lastnosti

  • ekološko drsališče (pri proizvodnji uporabljenih 70% recikliranega materiala)
  • po priključitvi na vodo se spremeni v otroški tobogan (vrtna cev ni vključena v paket)
  • dolžina površine za drsanje do 230 cm
  • največja nosilnost 50 kg
  • primerno za otroke od 3. leta starosti
  • dimenzije mize so 76*52*45 cm
  • dimenzije stolčka so 33*33*50 cm (višina sedeža 27 cm)
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • živahne barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • izdelano iz mehke in trpežne plastike
  • primerno za vsak vrt ali dvorišče
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost237*112*142 cm
Skupna višina142 cm
Dimenzije paketa187*33*60 cm
Dolžina drsne površine230 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.