Šleper s prikolico in policijski helikopter Mack Truck Police Helicopter Majorette z zvokom in svetlobo s gumijastimi kolesi dolžina 35 cm

Opis izdelka

Tovornjak z prikolico in policijskim helikopterjem francoske blagovne znamke Majorette je odlično darilo za dečke in deklice že od 3 let. Licenciran model tovornjaka znamke Mack z prikolico v črni izvedbi bo navdušil predvsem dečke. Kovinska kabina v kombinaciji z gumijastimi kolesi in vitlom, se bo otrok z avtom zabaval ure in ure. Policijski tovornjak lahko izdaja zvoke in sveti , za bolj realistične izkušnje pri igri policajev pa bo poskrbel tudi helikopter Airbus H135 z zvokom in lučmi.

Celotna dolžina tovornjaka skupaj s prikolico je 35 cm. Z tovornjakom in helikopterjem se bodo otroci zabavali dolga leta, lahko se z njim igrajo samostojno ali pa ga dodajo k gradbenim kompletom in tirnicam Majorette. Predstavljajo odlično izbiro tudi za male in velike zbiratelje , ki se ukvarjajo s kolekcionarstvom avtomobilskih znamk. Otroci pri igri z avtomobili razvijajo tehnično domišljijo, domišljijo in fino motoriko. Realističen videz modelov Majorette in njihovi natančno izdelani detajli so zagotovilo za visoko kakovost in vrhunski evropski dizajn.

Francoska blagovna znamka Majorette že vrsto let prinaša otrokom prvovrstne avtomobile in gradbene komplete, ki so jih vzljubili tudi zbiratelji po vsem svetu. Je partner velikih avtomobilskih znamk, zato otrokom prinaša licencirane izdelke vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette se odlikujejo po originalnem francoskem dizajnu, visoki vzdržljivosti in bodo v vaši družini zdržale dolga leta. Širok izbor izdelkov je usmerjen ne le v funkcionalne igrače, ampak tudi v zbirateljske kose, med katerimi si bo vsak ljubitelj avtomobilov izbral svojega.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina35 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža0,73 kg
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.