Set smučišče in igralna stena Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby tako 6 aktivnosti igre z vodo in žogo

Opis izdelka

Drsnik Super Megagliss 2v1 in igralna stena Activity sta predstavljata odlično izbiro za vse nemirne otroke, stare od 2 let, ki radi preživljajo čas na svežem zraku. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so barvite in oblikovno usklajene, okrasijo vsako dvorišče in vrt. Otroke bo razveselila prilagodljiva drsnik z največjo dolžino drsenja 360 cm, ki jo bodo lahko uporabljali pri drsenju do starosti 8 let. Igralna stena Activity Wall bo otrokom pripravila različne gibalne in športne aktivnosti, s katerimi bodo vadili ne samo svoje športne talente, ampak tudi spretnosti pri različnih ustvarjalnih nalogah. Igrače bodo zaradi površinske obdelave s UV filtrom ohranile svoj lep videz tudi po dolgem času uporabe.

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-turkizni izvedbi lahko raste skupaj z vašimi otroki od 2. do 8. leta starosti. Univerzalni drsnik se lahko enostavno spremeni v majhen drsnik z dolžino drsenja 1,5 metra, ko pa otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobite velik drsnik z dolžino drsenja do 3,6 metra. Izjemno trdna in odporna konstrukcija drsnika je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri proizvodnji, je prijeten na dotik, zaobljeni robovi pa zagotavljajo otrokom varnost med igro.

Samoumevnost so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdno držalo na straneh drsnika. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi z bosimi, mokrimi nogami. Na velikem drsniku z ergonomsko površino bodo otroci pri drsenju doživeli trojno valovanje, kar jim bo zagotovilo zabavo za več let. Njegove dimenzije so 352*112*186 cm. Površina drsnika je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drsnik tudi po dolgem času uporabe izgleda kot nov. Drsnik za otroke je uporaben spomladi, poleti ali jeseni in postane priljubljeno mesto za vaše otroke.

Igralna stena obojestranska z 6 aktivnostmi Activity Wall Smoby igre z vodo žogo nastavljiva s 29 dodatki z UV filtrom

Igralna stena Activity Wall francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za vse ustvarjalne in športno usmerjene otroke od 2 let. Obojestranska igralna stena ponuja otrokom do 6 igralnih aktivnosti, pri katerih se bodo odlično zabavali in vadili svoje sposobnosti in spretnosti. Z robustno igralno steno z višino 89 cm se bodo otroci lahko igrali tako v notranjosti kot na prostem - površina je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar ohranja lepe barve tudi po letih uporabe. Sestavni del igralne stene je nabor 29 dodatkov, ki si jih lahko otroci poljubno nastavijo na igralni steni. Dimenzije igralne stene so 49*13*89 cm.

Fantje in dekleta se lahko veselijo 6 aktivnosti, med katerimi so ustvarjanje proge za žogice, ustvarjanje vodne proge, kolo s športnimi aktivnostmi, igranje pikada, metanje žogic v kozarce in tabla za pisanje s kredo. Obojestranska igralna stena je opremljena tudi z prostorom za shranjevanje v spodnjem delu, robustna osnova pa se ponaša z visoko stabilnostjo. Igralna stena je primerna tudi za igro več otrok, omogoča lahkoten dostop z obeh strani. Fantje in dekleta se pri športnih aktivnostih razgibajo celo telo, medtem ko pri ustvarjalnih igrah trenirajo svoje strategično in logično razmišljanje, uporabljajo svojo kreativnost in domišljijo.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z originalnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na otip. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.