Set smučišče in hišica na stebrički Tobogan Super Megagliss 2v1 Smoby s peskovnikom vrtom in drsalko

Opis izdelka

Drsnik Super Megagliss 2v1 in hišica na stebrih z drsnikom predstavljata čudovit set igrač za otroke že od 2 let. Igrače v setu francoskega proizvajalca Smoby so barvno in oblikovno usklajene, okrasijo vsako dvorišče in vrt. Moderni drsnik z trojno valovito obliko lahko prilagodite otroku v 2 različnih dolžinah, kar omogoča, da raste skupaj z otrokom do 8 let. Razvoj otroške domišljije in domišljije bo poskrbel hišica na stebrih s peskovnikom/vrtom in drsnikom. Otroci se bodo odlično zabavali s peskovnikom pri gradnji gradov, kopanju tunelov ali pa ga bodo uporabili pri igri na vrtu in vzgojili svojo prvo zelenjavo.

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 Slide Green Smoby 360 cm drsna površina z UV filtrom od 24 mesecev

Drsnik Super Megagliss Toboggan 2v1 francoskega proizvajalca Smoby v zeleno-modri izvedbi lahko raste skupaj z vašimi otroki od 2 do 8 let. Univerzalni drsnik se lahko enostavno spremeni v majhen drsnik z dolžino drsenja 1,5 metra, ko pa otroci zrastejo, lahko z dodajanjem drugega dela dobite velik drsnik z dolžino drsenja do 3,6 metra. Izjemno trdna in odporna konstrukcija drsnika je stabilna in se ponaša z visoko nosilnostjo do 50 kg. Plastični material, uporabljen pri proizvodnji, je prijeten na dotik in zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost med igro.

Samoumevno so protizdrsne stopnice z oporo na tleh in trdna ročaja na straneh drsnika. Plezanje po stopnicah je tako varno in prijetno tudi boso ali z mokrimi nogami. Na velikem drsniku z ergonomsko površino bodo otroci doživeli trojno valovito obliko, ki jim bo zagotovila zabavo za več let. Njegove dimenzije so 352*112*186 cm. Površina drsnika je opremljena z anti UV filtrom, ki ščiti barve pred bledenjem, zaradi česar drsnik izgleda kot nov tudi po dolgi uporabi. Drsnik za otroke je uporaben spomladi, poleti ali jeseni in bo postal priljubljeno mesto za vaše otroke.

Hišica na stebrih s peskovnikom in vrtom Square Playhouse on Stilts Smoby in 1,5 m drsnik z lestvijo in UV filtrom

Hišica na stebrih s peskovnikom in vrtom je vrhunska vrtna hišica za dečke in deklice od 2 let. Originalna hišica stoji na trdnih in stabilnih stebrih, njena skupna višina pa je 197 cm. Hišica ima praktično lestev in drsnik z dolžino 1,5 m, po katerem se lahko otroci veselo spuščajo. Veselijo se lahko tudi polovičnih vrat, 2 drsnih oken z žaluzijami, okroglega okna na zadnji strani in cvetličnega lonca za gojenje cvetja. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zaradi česar ohranja lepe barve tudi po dolgotrajni uporabi.

Notranjost hišice je prostorna, zahvaljujoč več oknom in oblikovanim odprtinam omogoča otrokom odličen razgled v vse smeri. Del hišice je tudi peskovnik in vrt 2v1, ki se lahko enostavno prilagodi potrebam otroka. Najmlajši se lahko igrajo v peskovniku, v katerega lahko spravijo do 75 kg peska, gradijo gradove, kopajo tunele in razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Starejši otroci lahko peskovnik uporabijo kot vrt, v katerega lahko spravijo do 60 litrov zemlje. Trdna hišica je narejena iz močnih in odpornih dvojnih sten, odlično se upira vremenskim vplivom. Skupne dimenzije otroške hišice na stebrih skupaj s peskovnikom so 243*236*197 cm.

Francosko podjetje Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost352*112*186 cm
Skupna višina186 cm
Dimenzije paketa190*60*45 cm
Skupna dolžina352 cm
Dolžina drsne površine1,7 m - 3,6 m
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža21/26 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.