Set pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem in mizo Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby s 3 stoličkami KidChair in električni sesalnik z zvokom

Opis izdelka

Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem, sesalnikom z zvokom in miza s 3 stolički predstavljajo odličen set igrač za otroke od 3. leta naprej. Igrače in otroško pohištvo so oblikovno in barvno usklajene ter bodo vašim najmlajšim služile dolga leta. Fantje in dekleta se bodo preizkusili v igrah na gospodinjstvo, prali, pospravljali, sesali in likali kot njihovi starši. Po igri se otroci sprostijo ob mizi s 3 stoli KidChair, rišejo slike, slikajo, sestavljajo kocke ali uživajo v malici s svojimi prijatelji. Prvovrstne igrače francoskega proizvajalca Smoby se odlikujejo po vrhunski kakovosti in dolgi življenjski dobi.

Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby z elektronskim sesalnikom z zvokom in likalnikom

Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry od francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta naprej, saj jim ponuja realistične izkušnje pri pranju, likanju in sušenju perila. Multifunkcionalna pralnica v obliki črke L omogoča otrokom dostop z več strani, igrali se bodo lahko tudi s bratci in sestricami ter prijatelji. Pri pospravljanju bodo otroci imeli na voljo tudi elektronski sesalnik z zamenljivim nastavkom, ki lahko oddaja zvoke, kot pri pravem sesanju. Pralnica je opremljena s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem z odpirajočimi se prozornimi vrati, nad katerimi je prostor za koš za perilo.

Vrh pralnice tvori umivalnik in likalna deska, na kateri se bodo otroci naučili likati s klasičnim likalnikom. Pri igri na gospodinjstvo se bodo otroci zanašali na 17-delni set dodatkov, med katerimi so tudi metlica z lopato, čistila za gospodinjstvo, milo, goba in brisača za okna. Pralnica je izdelana iz trdnih in odpornih plastikov z zaobljenimi robovi, njena površina pa je prijetna na dotik. Otroci si pri igri na poklice razvijajo fino motoriko, učijo se uporabljati stvari vsakodnevne potrebe, s čimer se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Pralnica stoji na stabilnih nogah in njene dimenzije so 57*39*78 cm. Pralni stroj nima elektronskih funkcij.

Miza za otroke Kid Table Smoby modra z UV filtrom od 18 mesecev

Miza za otroke Kid Table od francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izvirno darilo za fante in dekleta že od 18. meseca. Otroška miza je izdelana v modro-beli barvni kombinaciji in svoj čudovit videz bo ohranila tudi po letih uporabe zahvaljujoč anti UV filtru, ki preprečuje bledenje barv. Ob mizi se lahko udobno namesti 4 otroke, ki si lahko privoščijo prigrizke s svojimi bratci in sestricami ter prijatelji na vrtu ali v notranjosti hiše. Miza je izdelana iz trdnih plastikov, njene robustne noge so izdelane s posebno tehnologijo Blow Moulding, ki jim daje najvišjo odpornost in trdnost.

Odtok s maksimalno nosilnostjo do 70 kg se odlikuje visoko stabilnostjo, prilagojen je za igro na prostem in v notranjosti. Zaobljeni robovi zagotavljajo varnost otrokom, površina odtoka pa je mehka, velur na dotik. Višina odtoka je 45 cm, tako da lahko nanj zlahka dosežejo tudi majhni otroci. Skupne dimenzije odtoka so 76*52*45 cm, enostavno ga je premikati in omogoča hitro montažo. Otroci bodo odtok izkoristili skozi vse leto, v hladnejših mesecih v notranjosti in v toplih sončnih dneh na prostem.

Otroška stolica Kid Chair Green Smoby z UV filtrom nosilnost 50 kg višina sedeža 27 cm - 3 kosi

Otroška stolica Kid Chair predstavlja odlično darilo za vse dečke in deklice že od 18. meseca starosti. Vrhunska stolica je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, površina je zaščitena s UV filtrirjem, tako da njene barve ne zbledijo niti po letih uporabe. Sedež stolice je v višini 27 cm, celotna višina pa je 50 cm. Trdne in robustne noge na stolu so izdelane s tehnologijo Blow Moulding, ki zagotavlja visoko stabilnost pri vsakodnevnih igrah. Otroci bodo stolico uporabljali skozi vse leto - v notranjosti in na prostem med vrtnimi praznovanji in druženjem s prijatelji. Skupne dimenzije otroške stolice so 33*33*50 cm, nosilnost pa je do 50 kg. V tem kompletu so 3 stolice Kidchair v različnih barvah.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, velur na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo otrokovo kreativnost in individualnost, pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost57*39*78 cm
Dimenzije paketa45*20*65 cm
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.