Set kuhinjskega elektronskega in Bio trgovine Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem in svetlobo ter espresso kavnim aparatom

Opis izdelka

Elektronska kuhinja z mehurčki in Bio trgovina z espresso kavnim aparatombo razveselila vsakega otroka od 3. leta dalje, ki se rad igra poklicne igre. Igrače v kompletu so oblikovno usklajene in bodo vašim najmlajšim služile dolga leta. Z kuhinjo z magičnim učinkom mehurčkov se bodo otroci igrali kuharje in učili uporabljati kuhinjske aparate, posodo in pribor. Pri igri trgovcev bodo izkoristili trgovinico z espresso kavnim aparatom z elektronskim skenerjem in s svojimi sorojenci ter prijatelji pridobili resnične izkušnje. Originalni set igrač vsestransko razvija otroško domišljijo, fantazijo in logično razmišljanje.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčkastim žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki sodi med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala vsaki otroški sobi. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike surovin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke pravi užitek, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega dozatorja ledu, pečice za peko, ponve z funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje pa so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, kar omogoča vsakemu staršu, da ugotovi, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške kreativnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Bio trgovina z espresso kavnim aparatom Coffee House Smoby s blagajno in skenerjem s svetlobo in zvokom 63 dodatkov

Bio trgovina z espresso kavnim aparatom Coffee House je vrhunska igrača za vse otroke od 3. leta dalje. Trgovina za otroke je replika prave trgovine in ponuja številne možnosti za igro. Vgrajena blagajna z odpirajočo se blagajno z bankovci in kovanci zagotovo zabava male trgovce, espresso kavni aparat z različnimi kapsulami pa pripravi okusno kavo za male kupce. Ceno nakupa lahko kupec preveri na nakupni kartici, ki služi kot blagajniški blok in se izda po plačilu iz plačilnega terminala. Plačilo za nakup lahko kupci opravijo tudi s plačilno kartico preko terminala.

Trgovina za otroke je opremljena tudi z mikrofonom in elektronskim skenerjem, ki oddaja značilne zvoke in sveti. Bio trgovina za otroke je opremljena s praktičnimi urami, ki so nameščene nad kavnim aparatom, ob urah pa je obvestilo odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga otrok spreminja glede na delovni čas. Kavarna pa ne ponuja le kave, temveč tudi številne druge dobrote, med katerimi si lahko mali kupci svobodno izberejo. Otroška trgovina ponuja otrokom komplet 63 dodatkov z raznovrstnim blagom in dodatki. Višina otroške trgovine je 90 cm, skupne dimenzije igrače pa so 60*60*90 cm.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa mehak in gladek na otroških ročicah, žametno na dotik. Barve na igračah Smoby razvijajo v otrocih kreativnost in individualnost, pritegnejo vsakega tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.