Komplet kuhinja elektronska in kreativna miza Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnimi mehurčki in velikimi slikami za barvanje

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in kreativna miza z velikimi slikami sestavljata izjemen komplet igrač za vse otroke od 3. leta dalje. Igrače se po odliki in barvi lepo ujemajo, vašim najmlajšim bodo služile dolga leta. Otroci se bodo igrali na kuharske mojstre pri kuhanju v kuhinji s čarobnimi mehurčki, v prostem času pa bodo na originalni mizici risali in barvali pobarvanke. Originalni komplet igrač omogoča otrokom, da v polni meri razvijajo svoje sposobnosti, pridobivajo pristne izkušnje pri igri poklicev in pri ustvarjalnih dejavnostih razvijajo tudi domišljijo in fantazijo.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska s čarobnim brbotanjem in živili in 46 dodatki

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki spada med vrhunske otroške kuhinje in bo navdušila vse otroke od 3. leta starosti. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma podala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poprnico, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bosta kuhanje in peka za otroke pravi izkušnji, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajočega hladilnika, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in čarobnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavomatom, žarom, umivalnikom za posodo, uro in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, kar pomeni, da vsak starš lahko določi, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje ravni, ki spodbuja razvoj otroške kreativnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Kreativna miza za otroke za risanje Kid Creative Table Smoby s 3 odlagalnimi prostori 11 dodatkov s flomastri in slikami

Kreativna miza za risanje Kid Creative Table, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja popolno darilo za ustvarjalne otroke že od 2. leta starosti. Otroška miza v belo-sivi barvni kombinaciji bo očarala dečke in deklice na prvi pogled, odlikujeta pa jo visoka odpornost in stabilnost. K mizi se lahko hkrati usedejo 4 otroci, ki se bodo odlično zabavali pri risanju in barvanju svojih najljubših pobarvank. Miza je opremljena z 2 velikima slikama za barvanje, ki ju je mogoče pritrditi na delovno površino, s čimer se v celoti izkoristi večina delovne površine. Del delovne površine sta tudi 2 predalčka za risalne potrebščine in izvlečni predal pod delovno površino.

Pri ustvarjalni dejavnosti se lahko otroci zanesejo na set 9 dodatkov, med katerimi je 8 zbrisljivih barvnih flomastrov in krpa, s katero lahko izbrišejo barve in popravijo sliko. Velikost slik je 51*51 cm, pri barvanju se lahko hkrati vključi več otrok in skupaj ustvarijo kar najlepše slike. K ustvarjalni otroški mizi je mogoče kadarkoli dokupiti dodatne pobarvanke z različnimi veselimi motivi. Miza Smoby prinaša otrokom dovolj prostora za slikanje, barvanje in risanje slik, na njej se lahko igrajo družabne igre, sestavljajo lego kocke, puzzle, različne sestavljanke ali si na njej privoščijo malico.

Velikoformatne barvne slike za barvanje Kid Colouring Smoby 10 kosov združljivih z mizo Kid Creative Table

Velikoformatne slike za barvanje Kid Colouring, francoskega proizvajalca Smoby predstavljajo odlično darilo za vse ustvarjalne otroke od 2. leta dalje. Dečki in deklice in dekleta se lahko veselijo kompleta 10 papirjev z različnimi veselimi motivi, ki jih bodo barvali v svojem prostem času. Papirji za barvanje z dimenzijami 51*51 cm bodo otroke zabavali dolgo časa in so združljivi z ustvarjalno mizo Kid Creative Table in se lahko nanjo enostavno pritrdijo. Zaradi večje velikosti papirjev lahko pri barvanju sodeluje hkrati več otrok. Slike za barvanje omogočajo otrokom, da v polni meri razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost, učijo se razlikovati in pravilno določati barve.

Smoby je proizvajalec kakovostnih igrač z izvirnim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, trpežen, a hkrati gladek in mehak do otroških rokic. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost ter brezčasen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.