Set kuhinja elektronska in zelenjavna Bio stojnica Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem in nizom kuhinjskih aparatov

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in zelenjavna Bio stojnica s kuhinjskimi aparati bosta razveselila vse otroke od 3. leta, ki imajo radi igre na poklice. Igriče od francoskega proizvajalca Smoby in Écoiffier se oblikovno in barvno ujemajo, ter bodo vašim najmlajšim zdržale dolga leta. S kuhinjo z učinkom mehurčkov se bodo igrali kuharje in odkrivali, kako pravilno uporabljati različne kuhinjske aparate. Z zelenjavnim stojnikom bodo preizkusili svoje trgovske spretnosti, igrali se bodo igre prodajalcev in kupcev. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, pridobivajo realistične izkušnje, razvijajo logično mišljenje in fino motoriko.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčkastim žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby se s svojimi 46 dodatki uvršča med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala vsaki otroški sobi. Bogata oprema s 46 dodatki vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke postalo pravo doživetje, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega dozatorja ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah in skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, kar omogoča vsakemu staršu, da oceni, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške kreativnosti, logičnega mišljenja in domišljije.

Komplet kuhinjskih aparatov 4v1 Vert Azur Écoiffier kavni aparat, toaster, mešalnik in vafljalnik z dodatki

Komplet kuhinjskih aparatov 4v1 iz kolekcije Vert Azur francoskega proizvajalca Écoiffier bo zabaval vsakega otroka že od 18. meseca. V izvirnem kompletu se nahaja toaster z 2 toastoma, mešalnik z jagodami in korenčkom, kavni aparat s skodelico in kapsulo ter vafljalnik s 4 vaflji. Otroci se bodo z kuhinjskimi aparati odlično zabavali pri pripravi zajtrka za svoje starše in sorojence. Aparati in dodatki za kuhinjo so izdelani iz vrhunskega plastike z zaobljenimi robovi, ki je prijetna na dotik. Kolekcija Vert Azur je prijazna do okolja, igrače so pakirane v 100% reciklirane kartonske embalaže in so varne za igro otrok, ne vsebujejo škodljivih snovi.

Bio zelenjavna stojnica z vozičkom Organic Market Stall Vert Azur Écoiffier s 41 dodatki

Bio zelenjavna stojnica z vozičkom Organic Market Stall Vert Azur predstavlja odlično stojnico na kolesih za otroke od 18 mesecev, ki se radi igrajo na prodajalce in kupce. Stojnica v modro-rjavi barvni kombinaciji bo postala lepa in hkrati funkcionalna dekoracija vsake otroške sobice ter otrokom ponudila bogat nabor 41 dodatkov. Bio stojnica je izdelana iz kakovostnih plastikov, ki so prijetni na dotik in hkrati odporni ter dolgo vzdržijo. Stabilna stojnica je opremljena z dvema kolesoma, kar omogoča, da jo lahko mali prodajalec enostavno premika.

V stojnici se nahajajo tradicionalna tehtnica, blagajna, terminal za plačilne kartice z kartico, kovanci, nakupovalni košar in voziček z dolgo ročico na kolesih, zaboji z sadjem in zelenjavo ter cvetjem. Trgovinica je sestavljena iz dveh nadstropij. Spodnje nadstropje služi za odlaganje blaga, kot so pomaranče ali jagode, otroci pa imajo na voljo nakupovalni košar z ročajem, ki je obešen na natančno določenem mestu. V zgornjem nadstropju je prav tako prostor za blago, kjer se nahajajo korenje, paprike in kumare, pripravljene v praktičnih zaboji, ki posnemajo prave lesene. Na obeh straneh so cvetlice, ki dopolnjujejo dva stebra čudovitega okna z modrim strešnikom.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žametno prijeten na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo ustvarjalnost in individualnost pri otrocih ter pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti ter izvirnega videza. Francoski proizvajalec Écoiffier že več desetletij proizvaja vrhunske plastične igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.