Set kuhinja elektronska in zdravniška ordinacija Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem in anatomija človeškega telesa z pregledom

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in zdravniška ordinacija bosta zabavali vsakega otroka od 3. leta naprej pri igri na poklice. Igrače v kompletu so oblikovno in barvno usklajene, zdržale bodo vašim najmlajšim dolga leta. Dekleta in fantje se bodo zabavali pri kuhanju v kuhinji s magičnim mehurčenjem in v zdravniški ordinaciji se bodo naučili pomagati pacientom ter delati z medicinskimi pripomočki. Na igriv način se približujejo svetu odraslih, pridobivajo realistične izkušnje, razvijajo fino motoriko in logično razmišljanje. Komplet igrač je primeren tudi za več otrok, pri čemer si izboljšujejo komunikacijske sposobnosti in lažje ustvarjajo socialne vezi s svojimi vrstniki.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčenjem, žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki spada med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, stekleničko kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike surovin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke prava izkušnja, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje pa so 115*41*93 cm in višina delovne površine je 50 cm, kar omogoča vsakemu staršu, da ugotovi, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje ravni, ki spodbuja razvoj otroške kreativnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Zdravniška ordinacija z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office Smoby radiologija z RTG in testom vida obojestranska 65 dodatkov

Zdravniška ordinacija z anatomijo človeškega telesa Doctor's Office od francoskega Smoby bo razveselila vse bodoče zdravnike in zdravnice že od 3. leta naprej. Moderna ordinacija lahko otrokom približa tipičen dan v ordinaciji, s prijatelji in sorodniki, pa tudi s starši si bodo preizkusili igro zdravnikov in pacientov. Na voljo bodo imeli veliko zložljivo steno, ki jim bo ponudila številne dodatke in aktivnosti. V radiološkem področju bodo analizirali rentgenske slike ali jih postavili na silhuete otrok in tako ustvarili pregleden človeški skelet.

Tudi naučijo se prepoznavati posamezne dele telesa in jih povezovati z zdravstvenimi pripomočki na ježka, v delu o zdravi prehrani pa se bodo seznanili s tem, kaj so njihovi pacienti jedli čez dan. Igrajo se tudi na očesne zdravnike in testirajo vid pacienta s pomočjo slik različnih barvnih živali in posebnih očal. Izmerijo višino pacienta s pomičnim merilom (max. višina 1,20 m), ugotovijo, koliko tehta, in celo se naučijo ugotavljati spol otroka s pomočjo razvojne tabele. Na voljo bodo imeli tudi kolo s planerjem preiskovalnih postopkov in praktične škatle za shranjevanje medicinskih orodij.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo s posebnim videzom in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice, žametno na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo kreativnost in individualnost pri otrocih ter pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti ter izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.