Set kuhinja elektronska in šola za predšolske otroke Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem obojestranska z izobraževalnimi igrami

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in šola za predšolske otroke z izobraževalnimi igrami predstavljata izviren komplet igrač za otroke že od 3. leta naprej. Igrače v kompletu so oblikovno in barvno usklajene, zdržijo vašim najmlajšim dolga leta. Dekleta in fantje se bodo zabavali pri igri kuharjev v kuhinji z magičnim mehurčenjem, naučili se bodo delati s kuhinjskimi aparati. Igrajo se lahko tudi učitelje in učence, izkoristijo številne izobraževalne igre in pridobijo zdravo samozavest pri različnih nalogah. Otroci pri igri pridobijo čudovite izkušnje, razvijajo fino motoriko, logično razmišljanje in se približujejo svetu odraslih.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčenjem, žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki spada med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3 let. Turkizno-siva kuhinja ima sodoben in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke prava izkušnja, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnika, mehaničnega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, uro in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah in skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, zaradi česar si bo vsak starš lahko določil, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje ravni, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Šola za predšolske otroke obojestranska School Smoby Igra učitelja in učenca z množico izobraževalnih iger in 104 dodatki

Šola za predšolske otroke je odlična igrača za vse ustvarjalne in radovedne otroke od 3 let. Časovno brezčasna učilnica lahko otrokom približa tipičen dan v vrtcu, s sorodniki in prijatelji se bodo igrali na poklice učiteljev in učencev. Na voljo bodo imeli veliko šolsko steno, na kateri so ure, obojestranska tabla, na katero je mogoče pisati s kredo in markerjem, veliko kolo za utrjevanje znanja številk in hkrati načrtovalec aktivnosti, sliko vlaka z posameznimi meseci v letu, sponke za pritrditev papirjev z risbami, police za odlaganje dodatkov in še veliko več.

Za bolj realistične izkušnje imajo otroci na voljo 104 dodatke, med katerimi najdejo zbrisljivo črno flomaster, krpo, magnetne številke, črke in simbole, 4 oblikovne kartice z slikami drevesc, da pravilno določijo letni čas, 4 kartice za določitev trenutnega vremena, 8 kartic učencev z imeni. Kartice iz trdega kartona imajo na zadnji strani ježka, kar omogoča enostavno pritrjevanje na tablo. Zložljiva učilnica je izdelana iz kakovostnih in trpežnih plastike, njen stabilen kovinski okvir s 4 nogami pa se zelo enostavno zloži na dimenzije 111*41 cm in shrani v omaro ali skrije pod posteljo.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, sametast na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo ustvarjalnost in individualnost pri otrocih ter pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.