Set kuhinja elektronska in pralnica s pralnim strojem Tefal French Touch Bubble Smoby z zvoki in električni sesalnik z likalnikom

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in pralnica z opremo ponujata otrokom od 3. leta realistične izkušnje pri igri na poklice. Igrače v kompletu so oblikovno in barvno usklajene, zdržijo vašim najmlajšim dolga leta. S kuhinjo z učinkom mehurčkov se bodo igrali kuharje in odkrivali, kako pravilno uporabljati različne kuhinjske aparate, posodo in pribor. Pralnica s pralnim strojem, električnim sesalnikom in likalnikom jim omogoča, da preizkusijo gospodinjska opravila in se na igriv način približajo svetu odraslih ter pridobijo občutek za red. S kompletom igrač se bodo otroci igrali s svojimi prijatelji in bratci ter sestricami, pri čemer bodo izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti in utrdili socialne vezi.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčenjem, žarom, ledom in 46 dodatki v turkizno-sivi barvi

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki spada med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, stekleničko kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke pravi užitek, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega dozatorja ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah in skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, kar omogoča vsakemu staršu, da oceni, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje ravni, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry Smoby z električnim sesalnikom z zvokom in likalnikom

Pralnica s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem Rowenta Wash&Clean Laundry francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke od 3. leta, ki jim ponuja realistične izkušnje pri pranju, likanju in sušenju perila. Multifunkcionalna pralnica v obliki črke L omogoča otrokom dostop z več strani, igrali se bodo z njo bratci in sestrice ter prijatelji. Pri pospravljanju bodo imeli otroci na voljo tudi električni sesalnik z zamenljivim nastavkom, ki lahko oddaja zvoke, kot pri pravem sesanju. Pralnica je opremljena s pralnim strojem s sprednjim polnjenjem z odpirajočimi se prozornimi vrati, nad katerimi je prostor za shranjevanje koša za perilo.

Vrhni del pralnice tvori umivalnik in likalna deska, na kateri se otroci naučijo likati s klasično likalnikom. Pri igri na gospodinjstvo se otroci zanašajo na 17-delni set dodatkov, med katerimi sta tudi metlica z lopatko, čistila za gospodinjstvo, milo, goba in brisača za okna. Pralnica je izdelana iz trdnih in odpornih plastike z zaobljenimi robovi, njena površina je nežna na dotik. Otroci si pri igri na poklice razvijajo fino motoriko, učijo se uporabljati stvari vsakodnevne potrebe, s čimer se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Pralnica stoji na stabilnih nogah in njene dimenzije so 57*39*78 cm. Pralni stroj ne razpolaga z elektronskimi funkcijami.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo z edinstvenim videzom in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, žametno na dotik. Barve na igračah Smoby razvijajo v otrocih kreativnost in individualnost, pritegnejo vsakega tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so garancija francoske kakovosti in originalnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.