Set kuhinja elektronska in lesena klop za pisanje in risanje Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčenjem in kompletom magnetnih črk in številk

Opis izdelka

Elektronska kuhinja z mehurčki in lesena klop z črkami in številkami predstavlja odličen komplet igrač za vse otroke od 3. leta dalje. Igrače v kompletu so oblikovno usklajene, zdržijo vašim malčkom dolga leta. Z kuhinjo z magičnim učinkom mehurčkov se bodo otroci igrali na kuharje in učili uporabljati kuhinjske aparate, posodo in pribor. Zaradi praktične šolske klopi si bodo preizkusili tudi igro učiteljev in učencev, spoznali abecedo, številke in preizkusili prve matematične naloge ali se učili risati. Otroci pri igri pridobijo realistične izkušnje, razvijajo fino motoriko, logično razmišljanje in se približujejo svetu odraslih.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčkovim žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby se s svojimi 46 dodatki uvršča med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta dalje. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke prava izkušnja, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah in skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm ter višina delovne površine je 50 cm, zaradi česar si bo vsak starš lahko določil, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Lesena klop nastavljiva za pisanje in risanje Modulo Space Desk Smoby obojestranska zložljiva s 80 dodatki magnet/kreida

Lesena klop za pisanje in risanje Modulo Space Desk je izdelana iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdnimi in odporni plastiko, zaradi česar bo zdržala vašim otrokom dolga leta. Šolska klop se lahko zloži v kratkem času brez orodja in po zložitvi ne zavzema veliko prostora. Fantje in dekleta od 3. leta dalje bodo cenili komplet 80 dodatkov, med katerimi so brisljiva črna marker, magnetna črka, številke in matematični znaki, krpa za brisanje table in 6 barvnih kred. Obojstranska tabla omogoča otrokom risanje z obeh strani, z ene strani na magnetno belo tablo in z druge strani na klasično črno tablo s kredo.

Pisalna deska se lahko dvigne navpično, tako da lahko na njej hkrati rišeta dve otroka z dveh strani. Eno dete lahko sedi na klopi, riše sliko in se igra na slikarja, drugo pa se igra na poklic učitelja, stoji ob tabli in svojim prijateljem daje matematične naloge ali jih preizkuša iz abecede. Pod pisalno desko se nahaja velik prostor za shranjevanje, ki ga lahko napolnite z množico kred, flomastrov in magnetkov. Površina za pisanje je obojestranska, zato jo je mogoče kadarkoli spremeniti glede na potrebe otroka. Tabla se lahko postavi na stojalo ali vodoravno, kar otroku omogoča nove možnosti risanja, pri čemer lahko pisalne potrebščine odloži v stranski predal. Dimenzije klopi so 64*60*102 cm.

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki se odlikujejo po posebnem videzu in vsestransko razvijajo vaše otroke. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških rokah, žametno na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo kreativnost in individualnost pri otrocih ter pritegnejo vsakega, tudi najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti ter izvirnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.