Set kuhinja elektronska in kozmetična mizica Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem 3v1 frizerski in kozmetični salon s studiem za nohte

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in kozmetična mizica 3v1 skupaj tvorita izvirni set igrač za fante in dekleta od 3. leta naprej. Igrače so oblikovno in barvno usklajene, kar pomeni, da bodo vašim najmlajšim služile dolga leta. Fantje se bodo zabavali pri kuhanju v kuhinji z magičnim mehurčenjem, dekleta pa bodo preizkusila poklic kozmetičark in odprla svoj lasten kozmetični salon z bogatim setom dodatkov. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, pridobivajo realistične izkušnje pri igri poklicev, razvijajo svojo domišljijo in logično razmišljanje.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčenjem, žarom, ledom in 46 dodatki v turkizno-sivi barvi

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki sodi med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta naprej. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Tako bo kuhanje in peko za otroke pravi užitek, ob tem pa se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje pa so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, kar pomeni, da si vsak starš lahko določi, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje ravni, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Kozmetična mizica elektronska My Beauty Center 3in1 Smoby frizerski in kozmetični studio z nohtnim studiem in 32 dodatki

Kozmetična mizica elektronska My Beauty Center 3v1 ponuja fantom in dekletom od 3. leta naprej popoln wellness program, pri katerem se igrajo igre frizerk, vizažistov in manikirk. Kozmetična mizica je sestavljena iz dveh delov, ki se lahko razstavita v obliki črke L, pri čemer se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so skupaj opremljene z bogatim setom 32 kozmetičnih dodatkov. Pri igri frizerk imajo dekleta na voljo roza stolček za stranke in okroglo nastavljivo ogledalo iz vrhunskega materiala, varnega za otroke. Pri negi las uporabljajo električni sušilec s 2 nastavkoma, ki oddaja zvoke in sveti, likalnik, glavnik, krtačo, lasne dodatke, frizerske škarje in čudovit srebrn trak za lase.

Pri igri na manikerke in vizažiste se otroci odlično zabavajo z 2 laki za nohte, paleto senčil za oči, šminkami z mehanično funkcijo, maskaro in stekleničko s kremo. Del opreme je tudi replika elektronske UV lučke za strjevanje gel lakov, ki oddaja zvoke in sveti. Srednji del kozmetičnega salona je opremljen z umivalnikom in ročno prho. Sprednji del salona je namenjen plačilom za dodatke in postopke, ki jih stranka plača s plačilno kartico preko terminala ali v gotovini zahvaljujoč praktični blagajni. Na pultu se nahaja tudi vrtljiva brošura s cenami.

Smoby je proizvajalec kakovostnih igrač z izvirnim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.