Set kuhinja elektronska in kozmetična mizica Princeske Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem in nastavljivim ogledalom ter kovčkom

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal in kozmetična mizica s kovčkom predstavljata izvirni komplet igrač za vse otroke, še posebej deklice od 3. leta naprej. Igrače so oblikovno in barvno usklajene ter bodo vašim najmlajšim služile dolga leta. Fantki se bodo zabavali pri kuhanju v kuhinji z magičnim mehurčenjem, deklice pa bodo cenile kozmetično mizico z motivom Princes, v kateri bodo našle bogat nabor dodatkov. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, pridobivajo realistične izkušnje pri igri na poklice, razvijajo domišljijo in logično razmišljanje.

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčenjem, žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby se s svojimi 46 dodatki uvršča med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta naprej. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke prava izkušnja, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice za peko, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje pa so 115*41*93 cm in višina delovne površine je 50 cm, kar pomeni, da si vsak starš lahko določi, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Kozmetična mizica Disney Princess 2v1 Frizer Smoby in stolček z 10 lepotnimi dodatki 94 cm višina

Kozmetična mizica in stolček Disney Princess od francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse deklice že od 3. leta naprej. Čudovita roza mizica z ogledalom in stolčkom bo navdušila vaše najmlajše z animiranim motivom Disney Princes. Pravljčna kozmetična mizica je okrašena z slikami princes, izvirna zasnova in nežno obdelani detajli očarajo otroka na prvi pogled. Pri igri na kozmetičarke bodo otroci uporabili 10 dodatkov, med katerimi bodo našli 3 prstane, glavnik in krtačo, ogrlico, zapestnico, trak za lase in 2 steklenički za parfum.

Vse plastične dele na kozmetični mizici so izdelane z zaobljenimi robovi ob upoštevanju varnosti vašega otroka. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo z pravljicnim emblemom, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za otroke. Vse kozmetične pripomočke je mogoče shraniti v praktične predale pod ogledalom. Deklice si bodo lahko do sitega ogledovale svoj odsev, skrbele za svoje lase in s prijateljicami igrale igro na poklic kozmetičarke, približujejo se svetu odraslih. Razvijajo svojo fino motoriko, spretnost in izpopolnjujejo svoj občutek za estetiko ter komunikacijske sposobnosti.

Kozmetični kovček Disney Princess Beauty Vanity Smoby frizerski in kozmetični set z nohtnim studiem z 13 dodatki

Kozmetični kovček Disney Princess My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito igračo za deklice od 3. leta naprej, ki se rade igrajo igre frizerk, kozmetičark in manikirk. Kozmetični kovček v roza izvedbi z motivom Disney Princes skriva set 13 kozmetičnih dodatkov. Otroci si jih lahko kadarkoli odnesejo v kovčku s praktičnim ročajem. Po odprtju kovčka ima otrok na voljo igralno površino z 2 zložljivima stranskima predeloma, kjer si lahko pripravi potrebne kozmetične dodatke.

Med igro frizerk, manikirk in kozmetičark se otroci zanašajo na praktično ogledalo, v katerem bodo preverjali svoj videz po vsakem polepšanju. Izdelano je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, paleto senčil za oči, maskaro, čopič, glavnik, okrasno diademo, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček ima tudi skrito odpirajočo predel in njegove skupne dimenzije so 35*28*28 cm, je kompakten in lahek.

Smoby je proizvajalec kakovostnih igrač z izvirnim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmlajšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti ter brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.