Set kuhinja elektronska in kozmetična mizica Gabby Tefal French Touch Bubble Smoby s čarobnim mehurčkanjem in igriva kuharica za izdelavo sladoleda

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal, kozmetična mizica in igriva kuharica za izdelavo sladoleda predstavljajo popoln set igrač za vse kreativne otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu so oblikovno in barvno usklajene, zdržijo vašim najmlajšim dolga leta. Otroci se bodo igrali na šefkuharje pri kuhanju v kuhinjici z magičnim mehurčenjem, preizkusili se bodo v poklicu sladoledarjev pri izdelavi lastnega sladoleda, deklice pa bodo cenile kozmetično mizico z bogato opremo dodatkov. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, pridobivajo realistične izkušnje, razvijajo domišljijo in logično razmišljanje.

Kuhinjska Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčenjem, žarom, ledom in 46 dodatki v turkizno-sivi barvi

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki spada med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta starosti. Turkizno-siva kuhinja ima moden in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka postalo za otroke prava izkušnja, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm in višina delovne površine je 50 cm, zaradi česar si bo vsak starš lahko določil, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške kreativnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Kozmetična mizica z vrtečim ogledalom in stolčkom Gabby Dressing Table 2v1 Smoby s prostorom za shranjevanje za 12 dodatkov

Kozmetična mizica Gabby Dressing Table od francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse otroke, še posebej deklice, že od 3. leta starosti. Originalna mizica v rožnato-modri barvni kombinaciji z ogledalom in stolčkom krasijo animirani motiv znane animirane serije Gabby. Čudovit motiv s slikami mačk očara deklice na prvi pogled. Del kozmetične mizice je tudi set 12 kozmetičnih dodatkov, med katerimi so zapestnica, glavnik, maskara, ogrlica, laki, šminka in prstani. Otroci se bodo v celoti igrali na poklic kozmetičark in se naučili, kako pravilno ravnati s kozmetiko.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani z zaobljenimi robovi ob upoštevanju varnosti otroka. Vrteče ogledalo z rožnatimi mačjimi ušesi si deklice prilagodijo po svojih potrebah in se prav tako razveselijo shranjevanja v obliki 3 predalov pod ogledalom. Deklice si bodo lahko do sitega ogledovale svoj odsev, skrbele za svoje lase in se s prijateljicami igrale igro na poklic kozmetičark, s čimer se približujejo svetu odraslih in razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti. Prav tako si izboljšujejo fino motoriko in pridobivajo občutek za estetiko. Kozmetična stolica ima nosilnost do 50 kg. Dimenzije mizice so 49*36*94 cm.

Igrača kuharica za izdelavo sladoleda z vaflji Gabby Ice Cream Factory Smoby s korneti in sladolednim kozarčkom

Igrača kuharica za izdelavo sladoleda Gabby Ice Cream Factory predstavlja odlično darilo za otroke od 3. leta dalje. Fantje in dekleta se bodo zabavali pri igri na sladoledarje, svojim prijateljem in sorojencem bodo pripravili sladoledni kozarec z različnimi okusi sladoleda. Sladoledarna z motivom animirane serije Gabby´s Dollhouse v rožnato-turkizni izvedbi očara otroke na prvi pogled in okrasi vsako otroško sobico. Celoten set vsebuje 20 dodatkov, med katerimi so replike sladolednih kepic, 3 korneti, kozarec, čokoladni preliv, stepena smetana, zajemalka, 2 žlički, 2 vaflja, čokolada, pladenj in 2 posodici za začimbe.

Sladoledarna z slikami mačk omogoča enostavno pripravo sladoleda zahvaljujoč napravi, ki kepico sladoleda sprosti v pripravljen kornet. Spretni sladoledarji se bodo naučili pravilno uporabljati vse pripomočke, da bodo svojim strankam pripravili sladoled ali vaflje po njihovih željah. Kreativni set za izdelavo sladoleda omogoča otrokom, da v polni meri izkoristijo svojo domišljijo in ustvarjalnost pri pripravi okusnih dobrot, hkrati pa trenirajo fino motoriko. Skozi igro se otroci spoznavajo z izdelavo in pripravo sladoleda, učijo se medsebojnega sodelovanja in komunikacije, s čimer se razvijajo tudi jezikovne in komunikacijske sposobnosti.

Smoby je proizvajalec kakovostnih igrač z izvirnim francoskim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, hkrati pa mehak in gladek za otroške ročice. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko razvijajo vaše otroke, oblikujejo njihovo osebnost in pritegnejo vsakega najmanjšega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo vrhunske francoske kakovosti in brezčasnega videza.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.