Set kuhinja elektronska in konfigurabilna plezalna konstrukcija Tower Kraxxl Tefal Smoby s čarobnim mehurčenjem 3-nadstropna z nosilnostjo 70 kg

Opis izdelka

Elektronska kuhinja z mehurčki in prilagodljiva plezalna konstrukcija s 3 nadstropji skupaj tvorita izvirni set igrač za vse otroke od 3. leta dalje. Igrače francoskega proizvajalca Smoby in nemškega BIG so zasnovane tako, da vašim najmlajšim zdržijo dolga leta in se odlikujejo po vrhunski kakovosti. Z kuhinjo z magičnim učinkom mehurčkov se bodo otroci igrali na kuharje, medtem ko bodo pri vadbi uporabljali vrhunsko prilagodljivo plezalno konstrukcijo, ki jo je mogoče postaviti v vrt in dvorišče. Vrhunske evropske igrače pomagajo otrokom odkrivati športni talent ter v polni meri izkoristiti svojo domišljijo in ustvarjalnost. 

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby elektronska z magičnim mehurčkastim žarom, ledom in 46 dodatki turkizno-siva

Elektronska kuhinja za otroke Tefal French Bubble Smoby s svojimi 46 dodatki sodi med vrhunske otroške kuhinje in jo bo vzljubilo vsako otrok od 3. leta dalje. Turkizno-siva kuhinja ima sodoben in eleganten videz, zaradi katerega se bo popolnoma prilegala v vsako otroško sobo. Bogata oprema 46 dodatkov vključuje pribor, krožnike, solnico, poperko, steklenico kečapa in majoneze, steklenico za vodo, kozarce s krožniki, replike sestavin in živil. Zaradi tega bo kuhanje in peka za otroke pravi užitek, pri čemer se lahko veselijo tudi odpirajoče se hladilnice, mehanskega odmernika ledu, pečice, ponve s funkcijo obračanja palačink in magičnega lonca z učinkom mehurčkov.

Kuhinja je opremljena tudi z espresso kavnim aparatom, žarom, pomivalnim koritom, urami in dovolj prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, skupne dimenzije otroške kuhinje so 115*41*93 cm, višina delovne površine je 50 cm, kar pomeni, da si vsak starš lahko določi, ali je delovna površina v kuhinji dovolj visoka za njegovega spretnega otroka. Del otroške kuhinje Tefal so tudi 3 AAA/LR03 baterije. Otroška kuhinja Smoby je edinstvena otroška igrača najvišje kakovosti, ki spodbuja razvoj otroške ustvarjalnosti, logičnega razmišljanja in domišljije.

Plezalna konstrukcija 3-nadstropna Tower Kraxxl BIG prilagodljiva 184 delov nosilnost 70 kg

Plezalna konstrukcija Tower Kraxxl od nemškega proizvajalca BIG predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3 do 7 let. Vrtna plezalna konstrukcija Tower se odlikuje po izjemno trdni in robustni konstrukciji, ki omogoča fantom in dekletom plezanje in vzpenjanje na 3 višinskih nivojih. Na igriv način trenirajo spretnost in ravnotežje, naučijo se pri plezanju uporabljati celo telo, krepijo mišice na rokah in nogah. Plezalna konstrukcija je sestavljena iz trdnih plastičnih palic, ki otrokom ponujajo varen oprijem pri plezanju.

Plezalna konstrukcija se sestavlja iz 184 delov in 2-klipsni sistem omogoča staršem, da jo hitro sestavijo brez kakršnih koli orodij. Konfigurabilna plezalna konstrukcija se lahko sestavi v 6 različnih variantah, kar zagotavlja, da bodo otroci odkrivali nove možnosti plezanja in treninga. Del plezalne konstrukcije so tudi zemeljski U-zapahi, s katerimi se konstrukcija fiksira v tla in pridobi boljšo stabilnost. Dimenzije plezalne konstrukcije so 140*140*140 cm, njena največja nosilnost je 70 kg. Površina plezalne konstrukcije je zaščitena z UV filtrom, kar ji omogoča, da ohrani lep izgled tudi po dolgem času.

Francoski Smoby že dolga leta prinaša otrokom najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati mehak in gladek na otroških ročicah, sametast na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne kriterije in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza. Nemška blagovna znamka BIG je proizvajalec vrhunskih igrač, ki prejemajo nagrade na mednarodni ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*41*93 cm
Skupna višina93 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža9,8 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.